Erfaring

Mads indledte karrieren hos Merrild Kaffe, før han i 2005 landede en stilling som International Brand Manager hos Royal Unibrew. Her var Mads i 1,5 år, inden han rykkede videre til Tulip, hvor han i de følgende seks år havde titlen som Global Ca- tegory Manager. I 2012 var han forbi System Frugt som Marketing Manager, inden han blev SVP Marketing & Kommunikation hos Dynaudio i 2013. I dag er Mads Head of Marketing/CMO hos STARK Danmark. En post han har holdt siden 2018.

Motivation

Med en suveræn evne til at skabe imponerende resultater, er Mads Aagaard Jen- sen tilbage på The M List. På trods af et marked præget af modgang, leverer STARK i regnskabsåret 21/22 en omsætning på mere end 10 mia. DKK – en stigning på 16%. Med et strategisk fokus på at opnå markedslederposition inden for bæredygtig- hed samt et retningsskifte for foretagendets bureausamarbejde, hvor byggemar- kedskæden har udskiftet Wavemaker til fordel for OMD, lægger STARK sig godt i svinget til fremtidige frontløber-initiativer i branchen. Det forgangne år markerer sig bl.a. som året, hvor STARK i samvirke med Marketsquare og DBU lagde fokus på deres plads som storsponsor for landsholdet. Med imponerende strategisk sans, er der ingen tvivl om Mads’indgående forståelse for marketingdisciplinen, eller hans fortjente plads på The M List.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Vi har snakket rigtig meget om personalisering og automatisering gennem de se- neste år, og jeg tror, at vi vil se det tage fart i det kommende år. AI bliver et vigtigt redskab, og det vil med al sandsynlighed ændre både organisationer og måden vi gør ting på.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Forstå og bruge udbredelsen af AI-teknologierne. Det vil uden tvivl få impact på alle marketing- og bureauorganisationer, og dem der evner at tilpasse sig og ‘favne’ de nye teknologier, de vinder.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Dedikerer ressourcer, tillader organisationen at afprøve teknologier og får lavet de POC der skal til for at overbevise en organisation om værdien.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Vi hjælper bedst ved at oversætte det komplekse til noget forståeligt. Vores kerne- målgruppe er de små og mellemstore håndværksvirksomheder. Vi stiller viden til rådighed gennem vores personale og markedsføring.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Vi er blevet væsentlig mere forretningsnære og arbejder endnu mere med løsninger, der skaber kundestrøm på den korte bane. Knap så meget branding som tidligere – mere fokus på salget i dag og i morgen.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Vi er lykkedes med rigtig mange nye og gode tiltag for at sikre, at vores kunder forstår og involverer sig Bygningsreglementet. Dem har vi oversat og gjort nemt tilgængelige for vores kunder – alt sammen i 100 % øjenhøjde med kunderne.