Erfaring

Nicolaj kickstartede sin karriere som Consultant hos Det Konservative Folkeparti i 1994, hvor han var de følgende tre år. Ved årtusindeskiftet landede han stillingen som Partner hos Holm Kommunikation, forinden han stiftede kommunikationsbureauet, Radius. Nicolajs karriere har siden centreret sig omkring Radius, hvor han først indgik som Senior Partner (og Founder) i +17 år, indtil han i 2021 indtrådte i sin nuværende rolle som bureauets CEO.

 

 

Motivation

Som grundlægger og CEO af en af Danmarks største kommunikationsvirksomheder er Nicolaj Taudorf Andersen tilbage på årets The M List. På 20 år har Nicolaj udviklet virksomheden, så den i dag er en af Danmarks største kommunikations- virksomheder med en omsætning på +50 millioner kroner. Her har han virkelig favnet og bygget Radius til en dygtig organisation. Som en yderst kompetent profil, der ikke går med til hvad som helst, er Nicolaj en af Danmarks mest eftertragtede rådgivere, når det kommer til krisesituationer. Bygget på sunde værdier såsom nysgerrighed og særskilt ordentlighed, er det ikke et under, at bureauet har indtaget en så solid position i branchen. Med Nicolajs indgående branchekendskab og eftertragtede profil er han på listen igen i 2023.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

At kunne hjælpe kunderne med den nødvendige transformation i en usikker verden – og internt at styrke alle kompetencer til at kunne gøre dette fra start til slut.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Konstant at udvikle sig fagligt, så man som rådgivningsvirksomhed er dygtig nok til at hjælpe med den transformation, kunderne står over for.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Man er ydmyg og nysgerrig – og man lytter og lærer af det, der sker ude i verden. Og at man derigennem samler de dygtigste kompetencer hos sig, så det faglige niveau er det rigtige.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Ved helt ind til benet at forstå, hvad der rører sig hos målgrupperne på kort sigt, og hvad der kommer til at røre sig på langt sigt. Og ved at forstå, hvad der faktisk rammer kunderne af regulering og andre forandringer i deres omverden.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Den har skabt endnu mere behov for stærk specialiseret transformationsviden inden for kommunikation. Og den har skabt mere forretning.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

At opleve at Radius er vokset og blevet endnu dygtigere.