Erfaring

Forinden Søren trådte ind i den finansielle verden, prøvede han kræfter af som journalist for DR1 tv i 2001. Han indledte sin karriererejse hos Danske Bank i 2003, hvor han arbejdede sig op i de følgende +10 år. I 2014 tog han til Sydbank, hvor han, med undtagelse for et 2-årigt afbræk hos Nordea, har været at finde lige siden. Søren kom tilbage til Sydbank i 2018, og har siden 2019 været kommunikation & marketingdirektør hos Sydbank.

Motivation

Med +20 års kommunikationserfaring i bagagen, har Søren Hansen Reumert besat adskillige lederroller i banksektoren, som han har tilgået med nysgerrighed og kreativ nytænkning. Han har i de forgangne år løftet Sydbanks kommunikation- og marketingafdeling så betydeligt, at Sydbank blev #1 ved både Voxmeters måling af attraktive erhvervsbanker og på Aalunds PR Barometer 2022. I en konservativ branche insisterer Søren på at gå nye veje, hvilket har ført markante resultater med sig, der jævnligt får de andre banker til at kopiere Sydbanks formater, og som har medført en perlerække af branchepriser, herunder ved AEA, Eurobest og Effie Awards. Søren er en ambitiøs leder, der har en unik strategisk evne til at lede opad og til siden, og som markerer sig betydeligt inden for sit felt, hvorfor Søren unægteligt fortjener en plads på The M List 2023.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Den vigtigste tendens er ikke en tendens, der er vigtig lige nu, men den har altid været, det at skabe forretning.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

At for meget markedsføring reelt er støj, som kunderne næppe reagerer positivt på. Zapper du ikke selv væk fra reklamer?

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Jeg tror, at branchen vil vinde ved at være mere eftertænksom før man eksekve- rer. Mere anvendelse af teori tak.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Med klar og direkte kommunikation, og ved at være kritisk, hvis forretningen pynter på det.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Den har ikke påvirket mit arbejde.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

At lykkes med en opgave, som der samtidig er meget positiv stemning omkring.