Erfaring

Susannes karriere startede oprindeligt på annoncørsiden hos Danske Bank. Efter 12 år hos virksomheden rykkede hun ind i bureauverdenen, hvor hun siden har gjort karriere hos en lang række bureauer, herunder Ogilvy, AdPeople, Bates Y&R, Republica, EGGS og Crispin Porter Bogusky. I 2020 overgik Susanne til CSO ved Hjaltelin Stahl – en post hun havde et år, før hun følgelig stiftede CPH Strategy i 2021, hvor hun i dag sidder som CEO.

 

 

Motivation

Efter en mangeårig karriere ved store, danske bureauer og en række positioner inden for strategi og marketing på CEO-niveau, gik Susanne Lund i 2021 selvstændigt med det strategiske og innovative bureau, CPH Strategy – en bedrift som hun har tilvejebragt med foreløbig stor succes, og som udvider hendes strategiske muskel og setup. Bureauet har for alvor fået gang i hjulene, og sat tydelige aftryk i branchen. Med en kundeportefølje der efter blot 1,5 år indeholder nogle af dansk erhvervslivs store og velkendte aktører, herunder Dansk Industri, DFDS, Coop, Royal Unibrew mfl., er bureauets succes soleklar. Susannes strategiske håndelag er blandt Danmarks bedste og rummer desuden facetter inden for moderne lederskab, produkt- og kommunikationsudvikling og kreativ forståelse. Alt i alt hører Susanne unægteligt hjemme på The M List!

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Som branche spiller vi en stadig større rolle på direktionsniveau. Vi er med til at definere virksomheders purpose og forretningsmæssige ståsted. Værdien af stærke brands anerkendes, og centrale brand-beslutninger er ikke længere kun CMOens ansvar.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Uendelig meget kalorietom kommunikation.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Vi skal gøre os umage. Kommunikere mindre kalorietomt og mere meningsfyldt. Være skarpere strategisk og mere kreative i vores løsninger. Content skal være værdiskabende og værd at investere tid i. Dette vil skabe en mere støjfri kommuni- kationsarena.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Kreative kræfter skal ikke kun dedikeres til kommunikative løsninger. De skal også spille en helt central rolle i udviklingen af innovative, klimavenlige løsninger. Dette vil øge vores relevans i direktionslokalerne og branchens agtelse i samfundet.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Som strategisk virksomhed er vi ofte inde tidligere i værdikæden, hvor perspektivet er mere langsigtet – og mindre påvirkeligt af situationen her og nu. Vi har derfor ikke været påvirket af den nuværende krise.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Opbygningen af CPH Strategy har været og er en fantastisk rejse – ikke mindst pga. de dygtigste kolleger og de skønneste kunder.