Erfaring

Thomas startede hos PHD i 2010 som Digital Planner. I 2012 satte han dog sejl mod Australien, hvor han i de følgende knap fire år besatte en kavalkade af stillinger inden for digital hos MEC og senere OMD. Efter sin hjemkomst i 2016, kom han til dentsuX, hvor han gennem syv år arbejdede sig op til stillingen som Executive Director. Siden 2021 har Thomas dog været at finde hos dentsu Danmark, hvor han fra 2022 tilmed har kunne kalde sig for CCO.

Motivation

Thomas Lyngsfeldt er en højt kvalificeret marketingekspert med dybe kompetencer inden for digital marketing, data, indsigter og marketing mix modelling. Hans holistiske tilgang og evne til at tænke kreativt og innovativt kombineret med hans databaserede og strategiske tilgang til sit arbejde, har udmærket sig i synlige resultater på kundesiden og utallige branchepriser. dentsu DK landede i 2022 bl.a. som #1 på new bizz blandt mediebureauerne, og blev desuden årets mest vinden- de bureau, hvilket i høj grad kan tilskrives Thomas’ indsatser. Thomas besidder tillige stærke kommunikations- og ledelsesevner, og opnåede i 2022 en historisk høj medarbejdertilfredshed i sin tidligere stilling i dentsuX, hvilket unægteligt placerer ham som et den danske marketingbranches fyrtårne. Derfor: Velkommen til The M List, Thomas

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Der bliver udskrevet mange mediebureau pitches lige nu. Den primære årsag er den økonomiske usikkerhed, som får virksomhederne til at ville undersøge om de har det bureau, som kan sikre dem det højeste afkast af deres marketinginvesteringer.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Der mangler forståelse for sammenhængen mellem marketingaktiviteter og forretningsresultater. Beslutninger bliver ofte kun baseret på medie KPIer i enkelte kanaler/platforme, som ikke er valide i forhold til at måle den holistiske ROI (salg/ brand).

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Med marketing mix modelling er det muligt, at måle den holistiske effekt fra marketingaktiviteter, og få indsigter til optimering af marketinginvesteringer. Det er nu muligt at måle både de kortsigtede (salg) og langsigtede effekter (brand metrikker).

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Vi har et stort ansvar for den grønne omstilling. Vi kører lige nu Dentsu Sustainable Marketing Academy med kunder og samarbejdspartnere for anden gang. iProspect lancerede også CO2-beregneren, der måler CO2 -aftrykket fra websites. Watch this space.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

De økonomiske prognoser var dystre i starten af 2022, men det gik heldigvis ikke så dårligt som prognoserne forudsagde. Usikkerheden har dog forsaget, at mange virksomheder overvejer om deres mediebureau er det rigtige i denne økonomiske situation.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Jeg er glad for, at have bidraget til at vækste flere af vores kunders forretning. Jeg er stolt over, at dentsu havde det nok bedste new bizz-år nogensinde i 2022. Dentsu er blevet en endnu sundere forretning, og det er jeg glad for at have bidraget med.