Erfaring

I sine teenageår startede Tore i en runner-stilling ved reklamebureauet JWT. Efter at bureauet havde fået øjenene op for Tores talent, blev han hyret til diverse kampagnejobs, hvilke bl.a. skaffede ham en Cannes Lion. Tore startede sit eget produktionsselskab, Fandango Film, inden han rykkede til Bacon CPH. Tore har siden fortsat med at presse sig selv til nye kreative højder, og er i dag at finde hos produktionsselskabet, New Day.

 

 

Motivation

The M List byder velkommen til Tore Frandsen. Tores berømte alsidighed bag kameraet og store passion for film, har resulteret i en imponerende portefølje, der indeholder virale hits såvel som prisvindende succeser. Tore stod bag’Hjelm har alle dage været en god ide’, som blev udarbejdet sammen med & Co, for Rådet for Sikker Trafik, der tog kegler ved flere prisuddelinger i 2022, herunder internationale British Arrows og Clios. Tore evner, at udfordre status quo samtidigt med, at bevare sin unikke, cinematiske stil, præget af skarpskårne koncepter, genialt design og underspillet dansk humor. Dette har, foruden succesen i sig selv, sikret ham en solid kundekreds, heriblandt Netflix, Toyota, Carlsberg, HBO, LEGO og Coca-Cola. Med sit filmiske talent og kreative univers, er Tore utvivlsomt en plads værdig på The M List 2023.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Jeg oplever et stadig stigende ønske om inklusion og diversitet, både foran og bag kameraet. Det er vigtigt for at kunne afspejle den virkelighed vi lever i.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

En meget konkret udfordring er at inflationen har fået priserne i vejret… Med samtidig faldende budgetter grundet recessionen, eller frygten herfor.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Når forandringens vinde blæser, er der dem der bygger læhegn og dem der bygger vindmøller. Vi er jo kreative… Altså vindmølle-typerne.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Hos new-land, har vi lavet en ‘Green Production Policy’ som forholder sig til grøn omstilling i alle produktionens faser. Det er et rigtig godt sted at starte for de fleste.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Jeg har personligt mærket en stigende efterspørgsel. Spekulation: I et utrygt økonomisk klima er jeg vel et trygt sted at lægge budgettet.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Som partner i New Land er jeg med til at skabe et fællesskab, af søde og dygtige folk der stræbe efter at lave de bedste film for vores kunder. Denne lille film-familie er succes for mig.