Erfaring

Tore startede sin karriere hos TDC i 2000, hvor han senest sad som VP, Marketing. Dernæst kom han til Copenhagen Consulting Company, hvorefter han i 2008 kunne kalde sig CEO hos Sepia Proximity. Herefter sad han i en tilsvarende rolle hos Co+Høgh indtil han kom til Momondo, hvor han først var Global CMO og senere Group CMO. I 2019 blev Tore Managing Director for virksomheden, sideløbende med at han siden 2017 har været Global CMO for KAYAK.

Motivation

Tore Pein Jensen er fast inventar på The M List, hvor han for ottende år i streg indtager en plads på listen. Som Global CMO for den internationale rejsesøgemaskine KAYAK, står Tore i spidsen for marketing- og vækststrategierne for syv af verdens stærkeste online travel brands, herunder danskfødte Momondo, på tværs af +60 lande. Efter corona for alvor er ved at være lagt i graven, boomer rejseindustrien på ny, hvilket baner vejen for yderst spændende fremtidsudsigter for den globale rejseindustri. Med søgetal højere end pre-corona, i 2019, er nytænkning og produktivitet i højsædet for Tore, som med sit store talent for at kombinere brand- og performance marketing med det globale markeds kompleksitet, skal sikre KAYAKs genopblomstring. Dét er ikke just et lille ansvar, men med Tore ved roret, er vi ikke bekymrede!

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

ChatGPT/AI – det er den største revolution af kreativ udvikling siden computeren.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Ligeledes at ChatGPT/AI vil ændre måde vi idéudvikler og producerer på.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Selv være helt i front af hvad der sker og bruge energi på at identificere, hvordan det kan effektivisere ens hverdag og ansvarsområde.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Være et godt eksempel selv.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Slet ikke.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Kommer ud af corona-æraen med et stærkere team, bedre marketing tech og bedre kreativer end nogensinde før.