Erfaring

Uffe indledte karrieren hos Carat i 2002, før han efter fire år indtrådte som Managing Director hos Isobar. I 2008 tog han til Dentsu Aegis Network som Nordic Business Development Director, hvorefter han fortsatte hos iProspect, inden Uffe blev CEO hos MEC. Efter fem år rykkede han til Danske Bank, hvor han frem til 2019 sad som SVP, før han tog til Charlie Tango som CEO. I dag er Uffe CEO hos IPG Mediabrands Nordic, hvor han har været siden 2021.

 

 

Motivation

Som en anerkendt direktør med erfaring inden for international ledelse og forretningsudvikling, der altid stræber efter at opnå de bedste resultater, indtager Uffe Henriksen en sikker plads på dette års liste, for sine flotte bedrifter og engagement i branchen. Uffe har tilbragt mere end 15 år i ledende bureau-netværk i Danmark, Norden og EMEA-regionen, hvilket har resulteret i en yderst stærk forretningssans. Desuden er Uffe i stand til at motivere og inspirere sit team til at arbejde sammen mod en fælles målsætning, samtidig med at han udviser integritet og respekt for sit team, hvilket emmer af ledelseskompetencer fra øverste hylde. Uffe anerkendes derfor på The M List 2023 for netop sine ledelseskompetencer, og evne til at generere vækst i en branche præget af hård konkurrence.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Marketingøkosystemet har fået syn for sagen mht. hvor udviklet AI er, når det handler om fejlretning af kode, kreativt arbejde eller lave en marketingstrategi. Det kommer til at påvirke mange aspekter af branchen i de kommende år.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Det er den samme, som det altid har været: At forblive relevant og tilpasse sig forandringerne i forbruger- og virksomhedsadfærd og den teknologiske udvikling. Spørg bare ChatGPT.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Der er ikke nogen formular til at løse dette, og vi bliver heldigvis aldrig færdige med det. Verden forandrer sig konstant.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Ved at sætte de ting som vi som branchen er rigtigt dygtige til, i spil. Vi forstår forbrugere og trends, er gode til at udvikle koncepter og påvirke præferencer og holdninger i samfundet. Og så skal vi naturligvis have orden i eget hus.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Jeg har brugt mere tid at på at læse (forkerte) forecasts end nogensinde tidligere. Pessimistiske økonomer må måned efter måned udsætte den recession, som de betragter som sikker. Men det er fortsat helt sikkert, at den kommer. Måske.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Gode kolleger som gør, at jeg har været i godt humør, når jeg går på arbejde, og når jeg tager hjem igen.