Erfaring

Inden Emil begyndte sine studier, sad han som Junior Creative hos McCann Worldgroup. Efter endt studie som grafisk designer på Skolen for Visuel Kom- munikation startede han som designer hos Bold Scandinavia. To år senere flyttede han til New York og ind til designstudiet NR2154, hvor han fortsat sidder som Senior Designer.

Motivation

Inden for designfaget er Emil Boye en gave for sig. Allerede i en ung alder kom hans kreative talent for at skabe visuelt designhåndværk til udtryk, og det har gennem årerne ikke kun fanget publikums blik, men har også høstet international anerkendelse. I 2018 pakkede Emil kufferten og tog turen til New York. Ud af NR2154s designkontorer er han garant for kreativt arbejde for bureauets internationale kundeportefølje, som bl.a. tæller Hennessy/LVMH,

Uniqlo, Rizzoli og Marie Claire Group. Det har ikke kun givet verden smag for den skandinaviske designæstetik, men også høstet Emil hæder ved både European Product Design Award og Creative Circle. Foruden Emils tidligere

succesfulde arbejde med at rebrande Goodiebox, har han været medskaber af den digitale fashion start-up Collagerie. Velkommen til The M Talents, Emil!

Hvad har været din største professionelle succes i 2020?

At holde hovedet skarpt og levere fundamentalt kreativt arbejde for vores kunder – igennem et udfordrende år i New York, hvor jeg er bosat.

Hvad er dit mål for 2021?

At finde på nye måder at tilgå kreative projekter.

Hvilken rolle ser du dig selv i om fem år?

Hos NR2154 har vi på nuværende tidspunkt kontorer i New York, Paris og København. Om fem år ser jeg gerne mig selv, som kreativ ansvarlig for et af dem.

Hvad er dit bedste råd til branchens seniorprofiler?

Fortsæt med at skubbe lidt til de unge. Hold os udfordret. Jeg har lært mest ved at være ude, hvor jeg ikke helt kunne bunde. Og mindst når jeg har følt mig for godt tilpas.

Hvilke tre egenskaber karakteriserer dig bedst?

Ambitiøs, disciplineret og modig.

Hvor henter du inspiration fra?

Alle steder, og på alle tidspunkter. Jeg tager konstant noter og billeder på min telefon. Der er en spændende kontrast mellem skandinavisk designkultur, og den lidt overdrevne tilgang (til alt) her i USA, hvilket klart er noget, som jeg tager med ind i mit arbejde.