Erfaring

For knap fem år siden trådte Line ind hos 3 Danmark, hvor hun lige siden har haft sin gang. Hun startede som Procurement Specialist, men har de seneste snart tre år siddet som Project Manager Consumer Marketing.

Motivation

Line Eiersø Lüth forstår at kombinere kommunikation og kreativitet med flair for digitale muligheder og teknologi. Det har gennem årerne vist sig succesfuldt for 3, hvor Line har vist sig som den ideelle brobygger mellem kommunikation og digital planlægning, projektledelse og detaljesans. De seneste år har teleselskabet haft insourcing og intern kompetenceopbygning på dagsordenen, og her har Line spillet en afgørende rolle i realiseringssucces- sen. Ved at sikre stærkt samarbejde mellem alle kompetenceenheder og med næse for AI-baserede modeller har Line været med til at gøre 3s maskinrum smidigt og bidraget til optimal eksekvering af teknisk-avancerede tilgange. Lines modenhed og robusthed udspringer i hendes evne til at trække en kom- pleks organisation med sig, og det byder velkommen til The M Talents 2021.

Hvad har været din største professionelle succes i 2020?

At være med til at lancere vores nye univers i januar 2020. Det har været en spændende rejse at se universet udvikle sig fra tegnebræt til den animerede trofaste ven, som man kan følge på tværs af vores kommunikation. Det er især fedt at slutte året af med indfriede målsætninger, og at vi er lykkedes rigtig godt med vores nye univers.

Hvad er dit mål for 2021?

Det meste af 2021 er dedikeret til privatfronten, da jeg får en ny titel, som mor, i starten af det nye år. Men jeg har bestemt ambitioner om at blive end- nu sejere i mit fag og forsætte min stejle udvikling især med henblik på mere ledelse i fremtiden og digital marketing.

Hvilken rolle ser du dig selv i om fem år?

Jeg drømmer om at skulle lede, motivere og inspirere andre i endnu højere grad end det, jeg gør i dag som projektleder. Det er bestemt min ambition at nærme mig ledelse som fagområde. Om det er om fem år, ved jeg ikke. Jeg er glad for at sidde i en marketingafdeling på kundesiden, så kombineret hermed ville være fantastisk.

Hvad er dit bedste råd til branchens seniorprofiler?

Lyt til alle i organisationen. Ideer kan skabes på alle niveauer og i alle afdelin- ger. Giv plads til at gøre noget anderledes og tag chancer. Det værste der kan ske er, at vi bliver klogere og en indsigt rigere.

Hvilke tre egenskaber karakteriserer dig bedst?

Handlingsorienteret, energisk og målrettet.

Hvor henter du inspiration fra?

Jeg bliver allermest inspireret i mødet med andre mennesker. Jeg elsker samspillet, energien og alle de muligheder der kan blomstre i mødet med andre. Som projektleder i marketing arbejder jeg på tværs af mange fagom- råder og fagfolk, så derfor kan både nyhedsbreve, marketingprofiler på IG eller en tur i gaden inspirere mig.