Erfaring

Efter en praktikplads hos Mensch i 2013 og endt studie i 2014 flyttede Mathias til London. Her arbejdede han først som Creative Placement for bl.a. Wieden + Kennedy og BHH London, inden han i slutningen af 2014 blev ansat som Copywriter hos Ogilvy & Mather. I 2018 tog Mathias tilbage til København og har lige siden siddet som Copywriter hos & Co.

Motivation

Mathias Trads er et stort kreativt teksttalent, som allerede har smagt på internationale priser ved flere af de helt store awards samt stået bag nogle af Danmarks mest omtalte og prisvindende kampagner. I mere end to år har Mathias mærket & Co. med en kompromisløs idétilgang og en indlevelsesevne, der forankrer det konceptuelle i menneskelige indsigter. Foruden en smuk, eftertænksom og utraditionel kortfilm for Bianco, der har gået sin sejrsgang på awardscenen verden over, har det bl.a. resulteret i en reklameindsats, der satte Lendo solidt i toppen af kategorien, når det kommer til ”ad recall.” Mathias’ rolige gemyt står i skarp kontrast til hans arbejde, der altid rammer publikum hårdt, præcis og fængslende. Håndværk der både er hædret med guld i katego- rien ”Copywriting” ved Creative Circle og landet ham på The M Talents 2021.

Hvad har været din største professionelle succes i 2020?

At komme igennem det. Altså, året 2020.

Hvad er dit mål for 2021?

Endelig at realisere den film, alle kreative drømmer om at lave: “Vi åbner på en bounty-strand langt, langt væk…”

Hvilken rolle ser du dig selv i om fem år?

Jeg påtager mig den rolle, kunderne har behov for: Fully-automated hyper-tar- geted snackable content distributor og growth-hacker.

Hvad er dit bedste råd til branchens seniorprofiler?

Hold ud.

Hvilke tre egenskaber karakteriserer dig bedst?

  1. Jeg kan skrive, uden at kigge på
  2. Mine grønne
  3. Relativ punktlig indlevering af

Hvor henter du inspiration fra?

Alle de dygtige mennesker, jeg arbejder sammen med. Især min gode makker, Lea Flodgaard. Hun tænker bare bedre end de fleste.