Erfaring

Allerede under studierne begyndte Natasja sin professionelle karriere. Først som Project Associate hos OMD Danmark og dernæst hos BABY som hhv. Social Planner og Media Buying Specialist. I starten af 2016 kom Natasja til Ad- vice, og på bare fem år er hun gået fra Media Planner til Senior Media Advisor.

Hvad har været din største professionelle succes i 2020?

2020 har stået i Coronaens tegn for os alle, og det har det også for mig – både privat og professionelt. En sen fredag aften fik jeg et opkald fra min chef. Coro- na var kommet til Danmark, og Sundhedsstyrelsen ønskede at udkomme med information til alle danske borgere asap. Vores indsats i foråret er det mest meningsfulde arbejde, jeg har været en del af.

Hvilken rolle ser du dig selv i om fem år?

At kombinere erfaringer fra et turbulent og læringsrigt 2020 med en forhåbentlig mere normal hverdag i 2021. Det gælder især erfaringer med at arbejde agilt og skalerbart på tværs af eksekveringer i en foranderlig virkelighed. Jeg siger gladeligt farvel til fredagsbar på Teams – men learnings omkring nye arbejdsmetoder og processer, vil jeg huske på i 2021.

Hvilken rolle ser du dig selv i om fem år?

Mit store håb for fremtiden er at arbejde i et miljø, hvor strategi, kreativitet og teknik går endnu mere hånd i hånd. Man kan måske mestre mening uden mekanik, men man kan ikke mestre mekanik uden mening.

Hvad er dit bedste råd til branchens seniorprofiler?

Kundernes virkelighed er altid i forandring. Det gælder også for bureaubranchen. Vi skal fortsat arbejde på at nedbryde siloer for bedst muligt at kunne imødekomme fremtidens udfordringer – men også muligheder. Stay hungry.

Hvilke tre egenskaber karakteriserer dig bedst?

Analyserende, nysgerrig og stædig.

Hvor henter du inspiration fra?

Mine kolleger. Det lyder måske simpelt, men jeg mener det dybt seriøst. Jeg bliver også ”wauwet” af de fede eksekveringer, der vinder løver i Cannes. Men den største inspiration finder jeg ved at besøge en af mine gode kolleger i film- afdelingen, der nørdet kan fortælle om en ny klippestil, jeg måske ikke kan se det vilde i. Men det kan de, og det kan mærkes. Faglig kompetence og passion vil altid være den største inspirationskilde for mig.