Erfaring

I 2016 blev Sophie projektleder hos online mediet Min-Mave.dk, og året efter begyndte hun sin rejse hos Lunar. Her har hun gennem godt tre år set flere forfremmelser og er gået fra Project Manager til Content Manager over Cam- paign Manager til i dag at sidde som Marketing Manager.

Motivation

I en alder af blot 26 år har Sophie Juul prøvet kræfterne af som interim CMO, siddet ansvarlig for kampagner på tværs af hele Norden og været med til at sætte en dansk fintech-virksomhed i luften som selvstændig bank midt i en coronapandemi. Lige siden Sophie kom til Lunar har hun beriget den digitale bank med et visionært syn, opstillingsparathed og stor målrettethed samt spillet en stor rolle i bankens marketingindsatser og performance. Dette ved at have fingrene godt nede i både kampagneplanlægning, sociale medier og influencer-marketing, hvilket bl.a. har været med til at løfte indholdet på Lunars sociale medier – både paid og organisk, en succesfuld satsning på TikTok og sat flere rekorder for antallet af nye danske Lunar-brugere. Sophie er en high performer med en solid plads på årets talentliste.

Hvad har været din største professionelle succes i 2020?

Med 70 produktlanceringer i 2020 er der en del kampagner, jeg er stolt af – men som step-in for min CMO, under en nyopstået pandemi, lykkedes jeg med at relancere Lunar Way som Lunar Bank og vækste antallet af nye kunder med 61 % – det tager prisen som min største professionelle bedrift.

Hvad er dit mål for 2021?

Mit mantra for 2021 er “Imponer dig selv”, hvilket både dækker mit arbejds- og privatliv. Mit mål er at lære noget nyt hver dag og udvikle mine kompetencer inden for ledelse og strategi.

Hvilken rolle ser du dig selv i om fem år?

Om fem år er jeg i en ledende strategisk rolle inden for marketing, fortsat dre- vet af at udfordre det etablerede marked i en tech-virksomhed. Jeg vil stræbe efter at være en motiverende rollemodel – specielt for unge, som kan gøre gavn af min erfaring og viden til at kickstarte deres karriere.

Hvad er dit bedste råd til branchens seniorprofiler?

Tag chancer, udvis tillid og spørg om de unges meninger. Giv de unge faste rammer, men giv dem lov til at tegne uden for stregerne. Kombiner pro- fessionelle kompetencer med de unges kreative ideer, metoder og helt nye perspektiver.

Hvilke tre egenskaber karakteriserer dig bedst?

Initiativrig, viljestærk og positiv.

Hvor henter du inspiration fra?

Jeg finder faglig inspiration i vellykkede cases hos andre brands og via sociale medier, tv og podcasts. Personligt inspireres jeg af succesrige erhvervskvin- der, som mestrer karriere, familieliv og sundhed.