Erfaring

Under studierne i 2013 fik Anne Sophie Vendal et studiejob hos Hjaltelin Stahl, hvor hun avancerede internt til Project Manager. Efterfølgende har Anne Sophie været forbi Uncle Grey, LOW Design Agency og FAT Magazine, før hun kom retur til Uncle Grey, senest som Senior Account Manager. I dag er Anne Sophie Account Manager hos & Co.

Motivation

Som en ung profil med et stort drive, tværfaglige rådgivertalenter samt høje ambitioner har Anne Sophie Vendal skabt et forrygende renommé gennem sin tid i reklamebranchen. Med en titel som Account Manager for reklamebureauet & Co., har hun på rekordtid opnået solide kompetencer og et stort ansvar. Anne Sophie formår at navigere sikkert og agilt i spændingsfeltet mellem kunde, kreativitet og strategi for at levere de bedste løsninger, der bærer præg af prioritering og dyb kundeforståelse. Meritterne tæller længerevarende kunderelationer og samarbejder, lead på projekter og ansvaret for al daglig drift for & Co.’s kunder. Senest har Anne Sophie taget del i eksekveringen af A.P. Møller Mærsks kampagner. Anne Sophies sans for unik forretningsudvikling og kundebehov i & Co.-regi lander hende en plads på The M Talent 2022.

 

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2021?

Mit skifte til & Co. i marts 2021 har givet mig mulighed for at prøve kræfter med nye projekter, processer og kundekonstellationer – det har været fedt. For mig handler det om de små successer i hverdagen, så jeg bliver ved med at udvikle mig. Hellere flere små end én stor.

HVAD ER DIT MÅL FOR 2022?

At blive ved med at udvikle mig.

HVILKEN ROLLE SER DU DIG SELV I OM FEM ÅR?

Med det jeg har lært indtil nu, og det jeg forventer at kunne lære de næste fem år, ser jeg mig selv i en ledende rolle med endnu mere ansvar. En rolle, hvor jeg kan være med til at motivere og inspirere.

HVAD ER DIT BEDSTE RÅD TIL BRANCHENS SENIORPROFILER?

Bliv ved med at huske, at inspiration kan findes mange steder – vær nysgerrig.

HVILKE TRE EGENSKABER KARAKTERISERER DIG BEDST?

Nysgerrig, empatisk og målrettet.

HVOR HENTER DU INSPIRATION FRA?

Jeg elsker at observere og tale med mennesker. Kolleger og kunder, familie og venner, folk i toget, på cafeen eller på gaden. Man kan hente inspiration overalt.