Erfaring

Sideløbende med uddannelsen har Arendse været Intern hos Operate og Project Manager hos KBH K. Efterfølgende har Arendse besat stillingen som Creative Intern hos både Uncle Grey, Ogilvy i Vietnam og AKQA i Japan. Derefter indtog hun rollen som Copywriter, først i Hamburg og derefter Dubai, og siden april 2020 som Senior Copywriter hos AKQA.

Motivation

I en ung alder har Arendse Oline Rohlands kreative talent allerede prydet anerkendte reklamebureauer bl.a. Uncle Grey, Ogilvy og senest AKQA. Inden for copywritingdisciplinen tilhører Arendse en klasse for sig. I mere end to år har Arendse bestøvet AKQA med enestående idéer, som emmer af kreativitet. Dette har medvirket til nogle af AKQAs internationale og mest succesfulde kampagneuniverser. Senest har Arendses fængslende, præcise og indlevende teksttalent optimeret projektet med kommunikationsplatformen Discord, hvor hun tog del i at skabe et narrativ, som skulle give genlyd hos 150 millioner brugere. Arendse har opnået mere end mange Senior Copywritere drømmer om, og hun kan nu sætte flueben ved The M Talents.

 

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2021?

Jeg går egentligt ikke så meget op i titler – men det har været et kæmpe klap på skulderen at gå fra Junior til Senior Copywriter. I 2021 var jeg også en del af teamet, som arbejdede med at udvikle ny brandstrategi, purpose, brandidentitet og -narrativ for Discord – det hidtil vildeste projekt, jeg har været med på.

HVAD ER DIT MÅL FOR 2022?

At ha’ det fedt – på og uden for arbejdet. Blive en endnu bedre kreativ og blive bedre til Japansk, som jeg studerer ved siden af.

HVILKEN ROLLE SER DU DIG SELV I OM FEM ÅR?

En rolle, jeg er lige så glad i, som den rolle, jeg er i i dag. Om det er i Danmark eller udlandet, ved jeg ikke. Men det er kedeligt at planlægge så mange år frem – så går jeg måske glip af det, der ikke er planlagt.

HVAD ER DIT BEDSTE RÅD TIL BRANCHENS SENIORPROFILER?

Husk også at lytte til dem, der råber lavest.

HVILKE TRE EGENSKABER KARAKTERISERER DIG BEDST?

Eftertænksom. Nysgerrig. Ambitiøs. Nu behøver du ikke google ”klichéord i jobansøgninger”.

HVOR HENTER DU INSPIRATION FRA?

Menneskerne omkring mig – fra familie til kolleger og dem i køen i Aldi.