Erfaring

Siden 2018 har Jacob haft sin gang på den kreative scene, da han tiltrådte stillingen som Kreativ hos Nord DDB CPH. Efter syv måneder indtog han sin nuværende stilling som Art Director hos reklamebureauet & Co.

Motivation

Jacob Benjovitz er et ungt talent som udvikler sig med en imponerende ha- stighed hos reklamebureauet & Co., og med hans naturlige nysgerrighed og kreative evner har han allerede opnået status som et bemærkelsesværdigt navn i branchen. For Jacob er ingen opgave for stor, og med optimisme og et resultatdrevet mindset leverer han toppræstationer – både kreativt og i produktionen. Med sans for kundebehov har Jacob stået i spidsen af udviklingen af langsigtede kommunikationsplatforme for flere af & Co.’s kunder. Han besidder en enestå- ende evne til konstant at udvide mulighedsrummet gennem nye idéer, kanaler og indsigter. Jacob er en kreativ trooper, som blev nomineret hele ti gange til Creative Circle 2021, hvor han vandt i alt fem priser. Han er et stjerneeksempel blandt unge kreatører, og han lander derfor en plads på The M Talents.

 

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2021?

Udadtil helt klart Creative Circle Awards. At vinde guld i både Art Direction og Copywriting for to forskellige arbejder samme år er stadig surrealistisk og en kæmpe anerkendelse. Inderst inde synes jeg, at jeg er blevet god til finde på løsninger, som både kunden og jeg selv er glad for, hver gang jeg går til en opgave.

HVAD ER DIT MÅL FOR 2022?

Et givende 2023.

HVILKEN ROLLE SER DU DIG SELV I OM FEM ÅR?

Åh, jeg vil gerne have indfriet nogle af mine naive reklamedrømme til den tid, så jeg kan komme videre i teksten: Globale kampagner, globale anerkendelser, Lürzers Archive, et brandunivers bygget op fra bunden og den der artikel i Bureaubiz, hvor de spørger om ens første reklame.

HVAD ER DIT BEDSTE RÅD TIL BRANCHENS SENIORPROFILER?

God kommunikation er bedre end ung kommunikation. God kommunikation må godt være længere end 1 minut. Og stop med at spørg mig, om det ser sejt ud. Jeg ser op til dig.

HVILKE TRE EGENSKABER KARAKTERISERER DIG BEDST?

Jeg kan godt li’ at prøve ting, som jeg ikke ved om virker. Jeg har ikke nogen indre monolog, så jeg siger alt højt. Jeg kan arbejde i weekenden.

HVOR HENTER DU INSPIRATION FRA?

Alle kroge af YouTube. Nogle gange også det virkelige liv, men det meste af det ligger også derinde.