Erfaring

Nicklas startede som Freelance Content Writer hos KompetenceKanalen, og efter flere forfremmelser takkede han af som Head of Content & Inbound Marketing. Sidenhen har han været CMO hos Aspera Digital, Part Owner hos Affilate Websites og Business Mentor hos Bluementor.dk. Siden august 2021 har han kunne kalde sig Head of Performance hos Obsidian Media.

Motivation

I en alder af blot 24 år kan Nicklas Lindby kalde sig Head of Performance hos Obsidian Media, hvor han leder det globale performance team af digitale spe- cialister, mens han færdiggør sin HD i organisation og ledelse. Nicklas har ansvaret for Obisidans performance og omsætning, og som en fremsynet og strategisk marketer evner han at drive marketingtiltag på tværs af mere end 15 markeder til stor gavn for veletablerede partnere som Amazon, Elgiganten og Coop. Nicklas kan efterhånden kalde sig ekspert i at drive datadreven marke- ting, der genererer profit, skaber markedsandele og bygger brands, alt imens han er en afholdt leder, der baner vejen fremad i et af landets hurtigst voksen- de bureauer. Nicklas er et fremadstormende talent, der viser digital, datadre- ven og strategisk kyndighed, og dét hyldes med en plads på The M Talents.

 

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2021?

At tiltræde som medejer i den virksomhed, jeg ser, og i hele min karriere har set på, som den førende inden for mit felt og min passion: Digital Performance Marketing.

HVAD ER DIT MÅL FOR 2022?

Inspirere og guide mit team til at udvikle sig og shine endnu mere i deres roller. Jeg tror på, det er nøglen til at indfri vores hårdere performance KPI’er for året og de mange kommende.

HVILKEN ROLLE SER DU DIG SELV I OM FEM ÅR?

Jeg arbejder stadig med digital performance marketing og i en ledende og strategisk funktion. Men hænderne bliver nok stadig beskidte engang imellem. Sådan trives jeg bedst.

HVAD ER DIT BEDSTE RÅD TIL BRANCHENS SENIORPROFILER?

Never stop learning. Og hvis du har medarbejderansvar så sørg for, at dine medarbejder heller aldrig stopper med at lære og udvikle sig.

HVILKE TRE EGENSKABER KARAKTERISERER DIG BEDST?

Målrettet, analytisk og ivrig efter at altid at gøre tingene bedre.

HVOR HENTER DU INSPIRATION FRA?

Jeg er så heldig at være i en organisation, hvor jeg er omringet af dygtige mennesker inden for mit felt. Derudover tilpasser jeg altid mit feed til det, som jeg beskæftiger mig med, ved at følge frontrunners i ind- og udland. Det vil jeg i øvrigt anbefale alle, der ønsker at være up to date.