FREMTIDENS LEDELSE


Netværkschef PERNILLE WENDEL MEHL, CEO, Clio A/S.

Om Netværket

I en evig omskiftelig verden med øget fokus på digitalising, kunstig intelligens og bundlinjeoptimering, hvordan ser fremtidens lederskab så ud, og hvordan kan du som leder udvikle dit personlige lederskab og dermed skabe afgørende værdi for din virksomhed? Dette sætter vi fokus på gennem 5 spændende netværksmøder i sæson 2022 (nye datoer opdateres ultimo januar).
Der afholdes min. fem møder om året, og det koster 7.000 kroner pr. netværk (pr. år ex. moms) at blive en del af et netværk. 

Udbytte:

  • Ny inspiration og viden om aktuelle ledelsestemaer
  • Ledelsessparring på konkrete udfordringer
  • Adgang til et fagligt netværk og mulighed for at knytte nye personlige relationer

Jeg håber du har lyst til at deltage, udfordre ligesindede i Dansk Markedsføring og ikke mindst vil der være rig mulighed for at få sparring fra netværket, inspiration imellem møderne i form af løbende anbefalinger til artikler, bøger mv. og forhåbentligt også en videre debat af netværksarrangementets temaer og dilemmaer. 

Målgruppe:

Netværket henvender sig primært til ledere med 5+ medarbejdere, men alle er velkomne.

Mødetid & sted 2022:

9. marts – Konflikthåndtering & den svære samtale.
11. maj – Ledelse af den yngre generation.
17. august – Udvikling ’det personlige lederskab’.
5. oktober – tbd.
23. november – tbd.

Alle møderne afholdes hos Dansk Markedsføring, Nordre Fasanvej 113-115, 1. sal., 2000 Frederiksberg. 

Spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål til netværket eller indholdet er du meget velkommen til at kontakte netværkschef i Dansk Markedsføring på 31248785 eller nb@markedsforing.dk

Tilmelding:

Ønsker du at tilmelde dig dette eller et af vores andre netværk (forudsætter at du er medlem af foreningen) så send en mail til: tilmelding@markedsforing.dk med følgende informationer:

  • For- efternavn
  • Email
  • Mobilnummer
  • Titel og virksomhed
  • Navn på det netværk du ønsker at tilmelde dig

Vi har stillet Pernille et par spørgsmål i relation til hendes rolle som netværkschef: Hvad kan du med din baggrund og karriereforløb bidrage med? “Jeg fik ledelsesansvar allerede i mit første job, og jeg håber at mine mange års erfaring med og viden om ledelse fra både bureaubranchen, som managementkonsulent og i forskellige virksomheder kan være med til at inspirere og dygtiggøre de andre i netværket.

Hvorfor er der brug for det netværk, som du står i spidsen for?“At gøre karriere er også ensbetydende med et større ledelsesansvar og med forandringerne på arbejdsmarkedet og stigende konkurrence om talenterne, er behovet for dygtige og oprigtige ledere, der evner at skabe en inspirerende arbejdskultur, stærkt stigende. Det vil jeg meget gerne bidrage til med mine erfaringer.

Marketings største udfordring, når det handler om fremtidens ledelse er…“At ledelse ofte er et fraværende tema, selv om fokus i disse år overvejende er på de store transformationer, som mange marketing- og kommercielle afdelinger gennemgår. I min optik er ledelse forudsætningen for at kunne drifte og udvikle ens forretning.