Der sker nu endnu en konsolidering på den digitale forretnings-scene i Aarhus, da Heyday har købt app-udvikleren Ideal Devolopment.

Ideal Developments 13 medarbejdere rykker derfor ind i det digitale bureau Heydays lokaler i hjertet af Aarhus i løbet af marts.

Opkøbet hænger sammen med at Heyday, der har føjet masser af ny virksomheder til kundelisten på det seneste, har et strategisk mål om at vokse med 25 pct. om året.

Det skal ifølge bureauets strategi bl.a. ske ved at styrke udviklingsafdelingen og rekruttere flere medarbejdere, hvilket opkøbet af Ideal Development netop er et eksempel på. 

Den rette partner

Esben Bjerregaard, stifter af Ideal Development, er ikke i tvivl om, at Heyday er den helt rette partner for app-udvikleren fremadrettet:

- Vi har eksisteret siden 2011, og væksten har de sidste mange år været rigtig god, men vi manglede en partner, der kunne tage os skridtet videre, lyder det fra ham i en pressemeddelelse.

- Skridtet mod at blive en virksomhed, der har de kompetencer og processer, der gør, at vi dedikeret kan fokusere på at udvikle apps og løsninger for de mere etablerede spillere på markedet, fortsætter Esben Bjerregaard.

To brands under ét tag 

Når Ideal Development og virksomhedens 13 ansatte rykker ind hos Heyday, kommer der både til at stå Heyday og Ideal Development på døren. 

- Vi har altid haft et fantastisk samarbejde med Ideal Development, og der er der en masse værdi i virksomhedens navn, som vi ønsker at videreføre, siger Ditte Rønn, direktør og ejer hos Heyday.

Opkøbet af Ideal Development ændrer ikke på ejerkredsen i Heyday, oplyser bureauet.