I 2017 købte det amerikanske reklamebureaunetværk MDC Partners, der bl.a. rummer 72andSunny, Anomaly og svenske Forsman & Bodenfors, størstedelen af den danske afdeling af reklamebureauet Cripsin Porter Bogusky (CP+B Copenhagen).

Nu har netværket solgt sin ejerandel igen.

Erik Sollenberg, der er global CEO for Crispin Porter Bogusky (CPB), fastslår, at dette ikke ændrer ved det københavnske bureaus tilknytning til kæden.

- Ejerskabet over de forskellige CPB-kontorer har varieret mellem forskellige lande og over tid. På nuværende tidspunkt føler vi, at kontoret i København har bedst af at være lokalt ejet med en licensaftale vedrørende brandet, siger han.

- Dette påvirker ikke forholdet mellem Københavner-kontoret og de øvrige kontorer i CPB. Med andre ord er København stadig en del af familien og rejsen fremad, fortsætter Erik Sollenberg.

Den nye eneejer er kreativ direktør og partner Kristoffer Gandsager, som sammen med Mathias Birkvad, der forlod bureauet i august, etablerede CP+B Copenhagen i 2013.

- Vi er i gang med at køre en ny CEO og partner i stilling, så det er et led i en proces. Der er tale om en overgangsløsning, siger Kristoffer Gandsager, der tror på en lys fremtid for bureauet:

- Vi har mange nye spændende ting i støbeskeen. Ikke blot på rekrutteringsfronten, men også på kundesiden, slutter han.