Mads Terp, der kommer fra en stilling som Director for Paid Search, overtager nu formelt ledelsen for Resolutions samlede aktiviteter. Samtidig udnævnes Rasmus Himmelstrup, som tidligere var ansvarlig for SEO, til Head of Resolution Aarhus.

Det oplyser Omnicom Media Group i en pressemeddelelse.

- Mads og Rasmus er blandt landets absolut tungeste specialister indenfor deres fagområder, og de har været de drivende kræfter bag den store succes, vi har haft med Resolution, som nu er et af Danmarks tre største digitale performancebureauer. Det er derfor helt naturligt, at de også formelt overtager ledelsen af selskabet, siger Peter Gottfredsen, som er nordisk administrerende direktør for Omnicom Media Group.

Mads Terp tager over efter Jørgen Dueholm, der er adm. direktør for Hearts & Science, som også er en del af Omnicom Media Group.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Det oplyses, at Resolution i dag har 42 ansatte og at man omsatte for næsten 30 millioner kroner i 2018. Selskabet betjener 76 annoncører, heraf 25 ud af Aarhus-kontoret. Selskabet aflægger ikke selvstændigt regnskab, men Peter Gottfredsen oplyser til Markedsføring, at ”økonomien i Resolution er god og stabil.”

- Resolution begyndte sit liv som en slags spin off af den øvrige mediebureau-gruppe, men fungerer i dag langt hen ad vejen som et selvstændigt niche-bureau. Det skal den nye ledelse bygge videre på. Drengene skal ud og erobre verden, siger Peter Gottfredsen.

Selskabets services omfatter blandt andet Paid Search, SEO, CRO, Feed Management, Analytics og Tracking og Marketing Automation.

Resolutions primære tilgange til at skabe bedre performance for virksomheder er, følge pressemeddelelsen, ”identificering og tiltrækning af in-market målgrupper, optimering af virksomhedernes ’marketing performance engines’ for at konvertere flere brugere til kunder, samt stimulering og aktivering af eksisterende kunder gennem brug af førsteparts-data.”

Bureauet vandt i sidste uge en pris ved SEM Rush Nordic Award i kategorien BEST ONLINE MARKETING CAMPAIGN IN ECOMMERCE for en Silvan-case.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.