Det digitale designbureau Skybrud.dk, der i 2020 ville være fyldt 20 år, slår sig fra årsskiftet sammen med det syv år gamle kreative digitale bureau Magic People Voodoo People (MPVP). Det fremgår af en pressemeddelelse.

De to bureauer har arbejdet sammen på en række projekter i løbet af 2019, og i forløbet gik det op for parterne, at ”de har fuldstændigt identiske værdisæt”, forklarer Søren Smidt, partner og CEO i MPVP, i meddelelsen.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

- Derfor er fusionen et ganske naturligt skridt, siger han og suppleres af Anders Hecter, partner og CEO i Skybrud.dk:

- Ja, og så har vi tilpas fagligt overlap til, at vi forstår hinanden, med tilpas mange forskelle til at vi supplerer hinanden på de helt rigtige måder.

Vejle og København

Den nye bureau-konstellation forbliver to adskilte geografiske enheder, men vil arbejde som ét bureau.

Skybrud.dk, der er ”storebror” i den nye bureau-konstellation med i gennemsnit 14 fuldtidsbeskæftigede i regnskabsåret 2018, har netop investeret i en ejendom i Vejle.

Magic People Voodoo People, der i 2018 havde i gennemsnit fire fuldtidsbeskæftigede medarbejdere, holder til i Københavns Nordvest-kvarter.

Partnergruppen i det nye bureau består af Asbjørn Poulsen (MPVP), Søren Smidt (MPVP), Anders Hecter (Skybrud.dk), Thomas Nielsen (Skybrud.dk) og Torben Bank Larsen (Skybrud.dk).

Skybrud.dk åbnede i 2016 et kontor i København, og dengang forklarede Anders Hecter, at det hang nøje sammen med, at det er svært at lokke de allerdygtigste medarbejdere til Vejle.

- Det har naturligvis også spillet en rolle i vores overvejelser i forbindelse med sammenlægningen. Det er ikke blevet lettere siden, siger han til Markedsføring.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Magic People Skybrud People Voodoo Group...

De to bureauer har begge gjort sig positivt bemærket på såvel den danske som internationale awardscene.

Skybrud.dk senest med guld ved årets web-EM, Lovie Awards og tidligere på året med priser ved web-VM, Webby Awards, mens MPVP har fået masser af hæder ved blandt andet Creative Circle Awards, awwwards, Webby Awards og FWA gennem årene.

Fusions-bureauerne fortsætter under de nuværende navne et stykke tid endnu, men planen er at finde på et nyt.

- Det trendy i øjeblikket ville vel være at klaske navnene sammen til Magic People Skybrud People Voodoo Group, eller noget i dén dur. Men vi har besluttet, at vi skal skabe et fælles brand fra bunden, og derfor har vi heller ikke travlt med at melde noget ud på navnefronten, siger Asbjørn Poulsen, partner og strategisk direktør i MPVP, i meddelelsen.

Skybrud.dk’s og Magic People Voodoo Peoples nye, fælles bureau vil fra starten bestå af 22 medarbejdere.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.