For få måneder siden kunne Publicis Media i Danmark meddele at Stine Halberg rykkede op i en nordisk rolle på globale kunder i Publicis, og at Kenneth Brinkmann tiltrådte som ny direktør

Nu fortsætter man væksten på Landemærket med ansættelsen af Steffen Skovhede, der senest kommer fra Wunderman.

Hos Publicis Media har han fået en delt rolle som Client Service Director og Head of Business Development, og det ser han frem til:

- Medie- og bureaumarkedet har udviklet sig vanvittigt hurtigt, og ingen af de traditionelle mediebureauer har for alvor taget hul på den forandringsproces, som er helt uundgåelig. Så da jeg fik tilbuddet om at blive en del af den rejse med Publicis Media i Danmark kunne jeg ikke sige nej, siger Steffen Skovhede.

Ud over Wunderman har Steffen Skovhede erfaring med sig fra bl.a. Vizeum, Kunde & Co og Mindjumpers – og fremover bliver opgaven at styrke Publicis danske forretning i media-enheden, der herhjemme rummer mediabureauerne Zenith, Starcom og Performics.

Vil udfordre virksomhederne

Og spørger man Publicis Medias danske CEO, Kenneth Brinkmann, hvorfor valget faldt på Steffen Skovhede, så lyder svaret som følger:

- Steffen har netop den overordnede forretningsmæssige forståelse og tyngde som vores kunder i stigende grad forventer at vi stiller op med. Han kan, og tør, udfordre kunderne og stille sig tvivlende over for vanetænkning.

Publicis Media håndterer en lang række globale og nordiske kunder, og ambitionen er at vinde endnu flere danske annoncører til huset, lyder det fra Kenneth Brinkmann:

- Vi jagter målrettet virksomheder, som ønsker at bringe deres egen data i spil, og udnytte det kæmpe potentiale, som gemmer sig heri. De samtaler, vi har med vores kunder lige nu, handler udelukkende om hvordan vi får forløst netop dette potentiale, siger han og tilføjer:

- Steffen har lang erfaring med netop dette. Han kan tage dette komplekse økosystem og bryde det ned i delkomponenter og mål og på den måde bringe kunderne tættere på målet.