Kan Cannes udvikle talent?

Hvert år samles de dygtigste i branchen. Også de unge er der masser af plads til. Future Lions inviterer til dyst fra hele verden, og fra Danmark har vi Young Creatives, DMJX og Reklamelinjen, der hvert år tager afsted. 

Mandag inviterede vi over 60 danske talenter op til villaen til øl, frokost og en kundebrief.

Den skal afleveres torsdag, og det bliver spændende at se, hvem der skiller sig ud – og måske bidrager til at gøre en forskel for danske børn.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Kunden er Børns Vilkår, der er med til at vurdere alle ideerne, hvilket helt sikkert vil blive udgangspunkt for mange spændende diskussioner. 

Vinderen bliver offentliggjort til Young Creatives arrangement ”Speed-date en strandløve”, hvor talenter får mulighed for at få fem minutter med kreative fra branchen.

Kan Cannes stadig inspirere?

Der er også adgang til en masse talks – også selvom man ikke har adgang til palæet.

På Havas Café og Facebook og Googles strande kan man sagtens være underholdt med brain food, selvom man ikke har én af de dyre halskæder om halsen.

Og for vores eget vedkommende er der også arrangementer på WPP-stranden.

For de nysgerrige kan man se den fulde liste her. Og så skal vi også ned og hente vores armbånd til LBB-stranden inden kl. 18 i morgen, så vi er klar til festen onsdag aften.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Kan Cannes udvikle kultur?

Hos Uncle Grey ser vi Cannes som en kulturel øvelse – en slags rysten-sammen på tværs af afdelinger og kompetencer.

Det giver os et virkelig godt udgangspunkt for at skabe bedre dialog på tværs af hele bureauet, at man har set hinanden rosé-fuld i poolen, når man kommer hjem og der går hverdag i den.

Med til roséens land har vi også importeret vores kok, Eric, der hvert år tryller med de franske ingredienser og øl. Masser af øl. For der er intet bedre end family dinners til at ryste en masse onkler sammen. 

Så bon appetit herfra – til vi ses igen om et par dage.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.