Spring/Summer har hentet Mikkel Wolf til det digitale designbureau som arbejdende bestyrelsesmedlem.

Mikkel Wolf har tidligere været kanalchef på TV 2 Play, Director, Data & Insights, i bureauet Advice og direktør hos softwarevirksomheden Jayway by Devoteam. 

Hvad ligger der i betegnelsen ”arbejdende bestyrelsesmedlem?” 

- Jeg sidder i bestyrelsen og arbejder på halvtid i bureauet, siger Mikkel Wolf, der også er Associate Partner i konsulentvirksomheden LeaderLab.  

Spring/Summer har i flere år gjort sig positivt bemærket på awardfronten såvel internationalt som i Danmark, hvor bureauet i 2018 f.eks. løb med prisen som årets digitale bureau ved Creative Circle. 

Derimod har bureauet ifølge de seneste årsregnskaber slidt med at få økonomien til at hænge sammen i det 12 mand store bureau, men det er ikke tilfældet længere, siger Mikkel Wolf.

- 2018 blev på alle måder et godt år for Spring/Summer. Både kreativt og økonomisk, siger han og fortæller at pipeline på projekter i 2019 også ser fornuftig ud.

Strategisk rådgivning efterspørges

Mikkel Wolfs opgave hos Spring/Summer er klar: Han skal løfte den strategiske rådgivning og den analytiske del af bureauets ydelser, lyder det fra partner og Creative Director Pelle Martin, der stiftede Spring/Summer i 2013 efter en periode i New York

- Vi oplever, at virksomhedernes øverste ledelse og management-virksomhederne i stigende grad ser værdien af design og digitale oplevelser i høj kvalitet og henter os tidligt ind i processen. Vi vil derfor gerne styrke vores strategiske ydelser og håndtering af større kunder, siger han

Udover Mikkel Wolf tæller Spring/Summers bestyrelse nu Pelle Martin og Jeppe Kruse, der er partner og Director of UX & Development i det digitale designbureau.