Bureauet KONXION, der har hovedkvarter i Aalborg, har pr. 1. august hyret Michael Jul Jensen som ny bureau-direktør.

Ansættelsen følger i kølvandet på salget af KONXION til Søgemedier A/S og kapitalfonden Adelis Equity i maj.

Michael Jul Jensen har haft en række forskellige lederstillinger og funktioner i Telenor i 11 år. Senest var han programdirektør hos Telenor Group i Norge. 

– Jeg har fulgt KONXION på hele deres rejse gennem 10 år. Og helt tæt på gennem samarbejdet med blandt andet Telenor. Jeg er utroligt stolt over, at jeg nu er med på holdet, og bliver en del af ledelsen i KONXION, hvor vi sammen skal tage de næste skridt i bureauets udvikling, lyder det blandt andet fra den nye bureaudirektør i en pressemeddelelse.

Stifter bliver kreativ direktør

I forbindelse med ansættelsen træder KONXIONS stifter og nuværende bureau-direktør, Thomas Thomsen, et skridt tilbage og bliver kreativ direktør. 

Her bliver han – sammen med den bureauets anden kreative direktør, Lars Granat Jensen – ansvarlig for kunderne samt udviklingen af Aalborg-bureauets forretningsområder. 

– Jeg er enormt glad for, at vi med vores nye ejere i ryggen har fået mulighed for at hente en kapacitet som Michael Jul Jensen til Team KONXION. Michael har de helt rigtige kompetencer til at flytte os yderligere. Desuden er han et kendt ansigt i det nordjyske med et stort netværk, lyder det fra KONXION-stifteren i pressemeddelelsen.

–  Gennem KONXIONs vækst de sidste 10 år er flere af mine opgaver blevet administrative. I forbindelse med salget var det mit ønske at komme tættere på kunderne. Jeg glæder mig til igen at have fuld fokus på at udvikle vores kunder og vores forretningsområder. Med Michael ved roret kan jeg gøre det med ro i maven, slutter han.