Den unge instruktør Nina Holmgren er blevet tilknyttet produktionsselskabet New Land. Det oplyser selskabet i en mail til Markedsføring.

Nina Holmgren er et kendt navn i international film- og reklamesammenhæng og har tidligere blandt andet arbejdet på kampagner for brands som Mercedes-Benz, Adidas, Beats By Dre og Vogue. 

Hun har desuden arbejdet med navne som Lionel Messi, Karim Benzema, Stormzy, Naomi Osaka, Kaia Gerber og og vundet et hav af priser.

Herunder D&AD’s Best New Director, AICP’s Best Visual Style og guld ved Young Directors Awards ved Cannes Lions. 

Morfar på næsten 100 år

Nina Holmgren har tidligere været tilknyttet Bacon og i den periode vandt hun blandt andet guld og to sølv ved Young Director Award i 2019.  

Guld og sølv vandt hun for filmen I Want You to Panic – en kommentar til menneskets passivitet over for klimaændringer – og sølv for filmen Right to Play – et portræt af Khalida Popal, der grundlagde det første afghanske kvinde-fodboldhold nogensinde. 

Se I Want You to Panic her – artiklen fortsætter under filmen.

Om Nina Holmgren skriver New Land: ”Hendes arbejde er moderne, og hun har et godt øje for at kombinere fortællingen med et skarpt æstetisk udtryk.”

Hun gjorde sig i øvrigt tilbage i 2017 bemærket med filmen Club 99,7 – et kærligt kortfilmsportræt af hendes dengang næsten 100 år gamle morfar. En film, som blandt andre mediet Euroman fortalte om.

”Højt internationalt niveau”

Ud over Nina Holmgren har New Land også oprustet sin roster med to andre profiler.

Det drejer sig om svenske Leonard Rääf, som er bosiddende i København, og som blandt andet har instrueret internationale kampagner for mærker som IKEA og McDonald’s. 

Og endelig italienske Enea Colombi, der har arbejdet for brands som Magnum og Vibram.

Om tilføjelsen af de tre nye navne siger Sara Samsøe, Executive Producer & Head of Production for New Land, i mailen:

”Vi er glade for at byde disse tre talentfulde instruktører velkommen til New Land-familien. De repræsenterer hver især et talent på et højt internationalt niveau.”

Se Adidas-filmen ”Family Reunion” instrueret af Nina Holmgren her.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger