Den tidligere kommunikations- og marketingdirektør i Spar Nord, Ole Madsen, erkender at have svindlet for et stort millionbeløb i sine 15 år i banken. Det skriver finans.dk.

Ole Madsen var i Spar Nord fra 2005 til 2020. I den periode har han bedraget for et beløb på cirka 20 millioner kroner. Ifølge finans.dk har han fra to firmaer i alt sendt cirka 200 falske fakturer til Spar Nord, som han har fået penge for.

Ole Madsen erkender bedrageriet over for finans.dk, hvor han forklarer, at han har en bipolar lidelse. Noget, mediet har set dokumentation for.

“Med denne sygdom svinger man mellem depression og mani, hvor man er helt oppe og har en ekstrem risikoadfærd og en købetrang. Kombineret med det totale fravær af kontrolmekanismer i Spar Nord har det været en uheldig cocktail. Men det er helt og holdent min skyld. Ikke bankens,” siger Ole Madsen til finans.dk.

Ole Madsen har tidligere været på Dansk Markedsførings M List. Markedsføring har også i 2021 skrevet, at Ole Madsen efter få måneder stoppede som direktør med ansvar for kommunikation og marketing i Formuepleje, som havde ansat ham, efter han stoppede i Spar Nord.