TV 2 forventer at kunne tilbyde flere end 1,5 milliarder målrettede reklamevisninger til de i øjeblikket over 600 annoncører, der nu køber målrettede reklamer – også kaldet Addressable TV – på TV 2 PLAY, i 2021.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

– Addressable TV på TV 2 PLAY er blevet et etableret reklameprodukt, fordi det i lighed med traditionelt tv er et produkt, der afvikles i et kvalitetsmiljø, hvor reklamerne bliver set til ende med lyd på – og ofte på en stor skærm, siger Peter Olafsson, salgsdirektør for TV 2 Reklamesalg i meddelelsen.

Heri fortæller han også, at den selvbetjeningsplatform for annoncører, TV 2 Connect, som mediehuset lancerede i december 2020, ”er blevet rigtigt godt modtaget i markedet”.

– I 2021 udvikler vi videre på TV 2 Connect og selvfølgelig også på Addressable TV-produktet, hvor der vil komme endnu flere muligheder for målretning – blandt andet med brug af annoncørernes egne data, siger Peter Olafsson i meddelelsen.

Heraf fremgår det også, at TV 2’s streamingtjeneste i efteråret 2020 rundede 700.000 abonnenter, og at TV 2-familiens samlede tv-sening voksede med 14 procent, eller 10 minutter dagligt pr. dansker, i 2020.