Hjaltelin Stahl bliver en del af det internationale konsulenthus Accenture Interactive. 

Bureauet fortsætter dog under navnet Hjaltelin Stahl og med samme ledelse og medarbejdere i de samme lokaler i det centrale København. Det oplyser bureauet selv i en meddelelse.

– Kombinationen af høj kreativitet, stor teknisk kompetence og skarp forretningsforståelse. Det er nøjagtig samme filosofi, der kendetegner Accenture Interactive – blot i en stor, global skala. Vi har derfor i nogen tid vidst, at skulle vi overtages af nogen, skulle det være Accenture Interactive, hedder det i meddelelsen.

Om konsekvenserne for kunderne, skriver Hjaltelin Stahl i meddelelsen:

– Nogle kunder vil nok fortsætte med et helt uændret samarbejde og samme dedikerede hold som i dag, som for fjerde år i træk har gjort os til Danmarks bedste reklamebureau. Det nye er, at vores kunder, gennem Hjaltelin Stahl, nu også har adgang til verdens største kompetencer inden for bl.a. digital experience design, data analytics, artificial intelligence, e-commerce, og omnichannel kunderejser mellem fysisk butik og digitale kanaler. I et omfang der aldrig før har været tilbudt i Danmark.

Det er ikke første gang, Accenture Interactive er ude at købe kreativt ind:

Gennem de senere år har konsulentvirksomheden købt Karmarama i London, The Monkeys i Sydney, Kolle Rebbe i Hamburg og Rothco i Dublin.