Brand Movers kom ud af 2018 med det bedste årsregnskab i content-bureauets historie.

Toplinjen blev næsten tredoblet og landede på over 20 millioner kroner, mens bundlinjen (resultat før skat) voksede næsten lige så meget og landede på 3,5 millioner kroner.

– Vi er stolte over vores vækst. Der har været fremgang på alle parametre, både på nye og på eksisterende aktiviteter, og alle medarbejdere har ydet en helt fantastisk indsats for at nå i mål, lyder det i en kommentar fra Jesper Laursen, CEO i Brand Movers.

Væksten hænger sammen med, at det i 2018 lykkedes at bureauet at fastholde stort set alle eksisterende kunder, ligesom kundetilgangen var markant.

Brand Movers kan i dag skrive store virksomheder som VELUX, DFDS, Santander, Satair, Beumer Group og ege Carpet på kundelisten.

Fik hul igennem til udlandet

Brand Movers’ fremgang i 2018 hænger også sammen med, at 2018 blev året, hvor bureauet fik hul på det udenlandske marked, så halvdelen af omsætningen nu hentes uden for landets grænser.

– Samtidig er vores kunder begyndt at flytte en væsentligt større del af deres samlede marketingbudgetter over på content-aktiviteter, lige som vi oplever, at vi bliver involveret i andre aktiviteter som lapper ind over salg, PR og traditionel reklame, forklarer Jesper Laursen.

Han kan også fortælle, at Brand Movers har skruet lidt ned for tempoet i 2019, selvom vækstraten stadig må betegnes som pæn.

– I år forventer vi at øge omsætningen med 25 procent. Vi kunne godt være fortsat i samme stejle kurve som 2018, men vi har valgt at lette foden en lille smule fra speederen, siger Jesper Laursen og slutter:

– For at følge med efterspørgslen har vi ansat en masse nye kolleger og investeret i kompetencer og udvikling af nye processer, og alt det skal vi lige nå at absorbere, inden vi her i efteråret trykker speederen i bund igen.

Hovedtal Brand Movers ApS 2018

(I mio. kr.)                           2018              2017

Bruttofortjeneste               11,4               4,6

Resultat før skat                 3,5                 1,4

Årets resultat                      2,7                 1.1

Egenkapital                          0,2                 1,2
Gns. antal ansatte              16                  7