Amazon-bureauet Maze-One åbner nu også med et kontor i Norge.

Det oplyser Ulrik Grevenkop-Castenskiold, Managing Partner, der etablerede Maze-One i Danmark sammen med Michael Chabert i juni 2019.

Siden er 15 kunder – heriblandt Urtekram og Spring Copenhagen – kommet til, og det har skabt travlhed på bureauet, der i december 2019 udvidede partnerkredsen, da Sanne Sønderskov Jensen blev hentet ind som ny Client Director og partner. 

Ulrik Grevenkop-Castenskiold mener, at ”timingen nu er den rette til at udvide”.

– Fokus fra begyndelsen har været at koncentrere os om at få et stærkt fodfæste i Danmark, men det har hele tiden været planen også at lancere Maze-One i de andre nordiske lande inden for en overskuelig fremtid, siger han.

To erfarne partnere i Norge

Maze-One etableres i Norge ved hjælp af to partnere, der har masser af erfaring fra den digitale marketingbranche.

Det drejer sig Ketil Øye og Dagfinn Melberg, der var med til at starte reklamebannerfirmaet Doubleclik op i Norge, før selskabet blev solgt til Google for 17 milliarder kroner 2007.

Siden har Ketil Øye blandt andet været med til at etablere en norsk afdeling af danske Adform, mens Dagfinn Melberg har været med til at starte Advertising.com (AOL / Time Warner) op i landet.

– Interessen for Amazon er stor i Norge. Vi er også allerede i konkret dialog med flere norske virksomheder, fortæller Michael Chabert, Managing Partner og Co-founder i Maze-One. Han fortsætter:

– Med Dagfinn og Ketil i førersædet kan vi tilbyde norske virksomheder den samme stærke opstilling som i Danmark. Det betyder, at norske kunder kan få strategisk og taktisk rådgivning fra lokale Amazon-eksperter samt en komplet pakke i operationel onboarding og løbende specialistservice. 

Michael Chabert mener, at det især er bredden i Maze-Ones team, ”der gør en forskel i værdiskabelsen”, da det medfører, at bureauet kan yde en samlet service tilpasset kundernes behov. 

Maze-One er på internationalt plan Amazon-bureau for Unilever, Vtech, Philips, Coca-Cola, Hunkemöller samt mere end 75 andre kunder.