Med etablering af nye kontorer i Norge og Sverige følger det danske designbureau Everland nu op på en stigende efterspørgsel og interesse for bureauets arbejde i de to lande.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

De to nye kontorer bemandes med lokale kræfter. Og målet er at skabe en ”nordisk hub for consumer branding,” lyder det fra Thomas Gamst, CEO og founding partner hos Everland.

“Virksomheder i og uden for Skandinavien efterspørger vores kommercielt forankrede strategiske og kreative ydelse. Og nu – med folk i Sverige, Norge og Danmark – cementerer vi yderligere vores position som det førende skandinaviske consumer brandbureau,” siger han i meddelelsen.

Der tilknyttes i første omgang to medarbejdere til kontoret i Oslo og fire til kontoret i Stockholm.

20 procent fra Norge

De seneste år har ifølge bureauet i stigende grad budt på norske opgaver. Herunder fra blandt andre REMA 1000, Ringnes, Hansa Borg og Arcus. 

Faktisk kom 20 procent af Everlands omsætning fra Norge i 2020. 

Det nye norske team består af Design Lead, Rikke Hatlo og Creative Artworker, Alexander Freiling.

De de får blandt andet til opgave at udbygge det tætte samarbejde med REMA 1000, der omfatter brandstrategi, design og implementering af retail- såvel som produktmærket. 

" Det er en drøm, der går i opfyldelse endelig at åbne kontor i Sverige.
Carl Johan Larsson, Creative Director og partner, Everland

Christian Halsted, Executive Strategy Director og founding partner hos Everland, kalder Norge et ”spændende marked”.

“Og et marked, som er i hastig forandring – særligt i forbrugersegmentet. Med det nye team i Oslo og alle os i København kombinerer vi lokal erfaring med et friskt perspektiv. Fra indsigt til implementering. Det, tror vi på, vil styrke vores position i markedet.”

Et kompetitivt marked

I Stockholm, som bliver hjemby for Everland Sverige, sidder Carl Johan Larsson, der i forvejen er Creative Director og partner hos Everland. 

“Det er en drøm, der går i opfyldelse endelig at åbne kontor i Sverige. Det er et kompetitivt marked. Men vi ved, at vores tre skandinaviske teams og speciale i consumer branding skiller os ud fra resten,” siger Carl Johan Larsson i meddelelsen.

Han flankeres i Stockholm af Senior Designer Jin Fujiwara, designer Molly Mellström og brandstrateg Rebecka Gustafsson.

Med åbning af de to nye kontorer er Everland i dag oppe på 44 medarbejdere. Fordelt på tre kontorer og otte forskellige nationaliteter.

Partnerkredsen på bureauet består i dag af følgende fem.

Thomas Gamst (CEO og founding partner), Mikael Tonning (EDD og founding partner), Ronnie Erik Greve (ECD og founding partner), Christian Moe Halsted (ESD og founding partner) og Carl Johan Larsson (Creative Director og partner).