Valtech sender igen en profil fra Holmen til toppen af det digitale bureau.

Denne gang er det Valtech Danmarks tidligere Business Director for Health, Conny Carlzon, der træder ind i rollen som Global Industry Lead på Health-området.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

I mere end ti år har Conny Carlzon ledet det danske kontors digitale health-folk. Men fra 2021 bliver hans indblik i pharma-industriens “digitale udfordringer og potentialer bredt ud til alle dele af Valtech på tværs af de 47 kontorer i 17 lande.”

Conny Carlzon er ny Global Industry Lead på Health-området. Foto: PR.

– Det altoverskyggende mål for alle stakeholders på tværs af Health industrien er at skabe en højere værdi for patienterne relativt til omkostningerne. Stigningen af de såkaldte NCD’s som kræft, sukkersyge og hjerte-kar-sygdomme, og nu også COVID-19 pandemien, har gjort det tydeligt for alle, at ingen kan nå det mål på egen hånd, siger Conny Carlzon i pressemeddelelsen.

Med forfremmelsen af Conny Carlzon leverer det danske kontor igen en profil til det globale ledelsesteam.

Kenneth Miepe, som også kommer fra det danske kontor, men nu er europæisk chef for People & Culture, siger:

– Det danske Valtech-kontor har fra start omfavnet den globale strategi i Valtech. Vores tradition her i landet for altid at have et sundt udsyn udover den danske andedam sammenholdt med en dansk kundebase, der for en lang rækkes vedkommende har været store, internationale virksomheder, har naturligt drevet den internationale agenda i den danske organisation gennem flere år.

I meddelelsen fortsætter Kenneth Miepe: 

– Samtidig har man i Valtech Danmark gennem årene været rigtig gode til at tiltrække virkelig stærke digitale kapaciteter, der ikke har haft lim på taburetten og som har kastet sig ud i roller og opgaver på tværs af gruppen.

Conny Carlzon vil fortsat have sin base på Holmen i København. Her sidder han side om side med globale ledelsesprofiler som Joacim Jeppesen, der er Chief Growth Officer, Jakob Vasehus, der er Chief Global Delivery, Carsten Brogaard Jensen, der er tidligere MD i Valtech Danmark og i dag ansvarlig for Valtechs M&A-integrationer og Kenneth Miepe.