For fem år siden forlod britisk-fødte Andrew Smart det kreative bureau Mensch til fordel for &Co. og prøvede siden kræfter med jobbet som kommunikationsdirektør på Kontrapunkt.

Men 1. september vender han tilbage til Mensch igen. Det fortæller parterne i en pressemeddelelse.

“Min tid hos &Co. var fantastisk, hvor jeg arbejdede sammen med nogle af branchens skarpeste hjerner. Og mit seneste samarbejde med de talentfulde designere hos Kontrapunkt, hvor jeg hjalp dem med at udvikle og diversificere deres forretning, har været både værdifuld og givende,” skriver Andrew Smart i meddelelsen og tilføjer:

”Men nu er der en mulighed for at genforenes med holdet hos Mensch. Og det kan jeg ikke sige nej til. Personligt vender jeg tilbage med et rigere og bredere perspektiv på branding.”

”Mensch er lidt som en rockerklub”

Managing partner på Mensch, Christina Tønnesen glæder sig til at byde Andrew Smart velkommen tilbage, lyder det i meddelelsen:

“Andrew og jeg har holdt kontakten gennem årene med en ambition om engang at arbejde sammen igen. Nu opstod muligheden, og så var det bare om at slå til. Jeg plejer at sige, at Mensch er lidt som en rockerklub: Det er svært at blive optaget, men det er endnu sværere at melde sig ud. Én gang Mensch – altid Mensch. Og det er Andrew,” skriver hun i meddelelsen til tilføjer:

”Han er strategisk og kreativt lysende intelligent med en international erfaring og ekspertise, som vi glæder os til at byde velkommen tilbage sammen med en god portion engelsk humor, trommen i bordet og ideer i verdensklasse.”

Ifølge Christina Tønnesen ligger det ”som en del af planen”, at Andrew Smart igen kommer til at blive en del af partnerkredsen på bureauet. 

Andrew Smart tiltræder som Creative Director på Mensch den 1. september.