Ude godt, hjemme bedst. Sådan lyder et gammelt ordsprog, som meget godt beskriver Jesper Møllers karriereskift, som efter knap syv år som direktør for Uncle Grey i Aarhus, nu bringer ham hjem til Carat i Aarhus, hvor han tidligere har slået sine folder.

Ansættelsen af Jesper Møller sker som et led i den store omorganisering af dentsu og underliggende forretningsenheder, hvor Jesper Møller fremover bliver en del af ledergruppen i Carat og som Executive Director, får ansvar for sit eget kundeteam.

Om baggrunden for ansættelsen, fremhæver Cecilia Jonasson blandt andet Jesper Møllers lange historik hos henholdsvis Carat og Vizeum, inden han for knap syv år siden valgte at søgte nye græsgange hos Uncle Grey.

– Vi kendte jo Jesper i forvejen. Han er utrolig dygtig og vellidt, både hér i huset og ude hos kunderne.  Han er både en stærk strateg og har en tung faglig mediemæssig viden. Han har desuden fået yderligere indsigt og forståelse for det kreative håndværk, som er meget vigtig for vores samarbejde med reklamebureauer – i samspillet mellem den kreative side og mediemæssige side af ligningen.

Forstår samspil mellem medier og kreativitet

– Jesper har de bedste forudsætninger for at kunne drive vores kunder på et strategisk niveau. Hans store forståelse for sammenspillet mellem medier og kreativitet bidrager stærkt ind i det eksisterende lederteam i Carat, som det seneste år også har haft stor fokus på digital forretningsudvikling og teknologi, tilføjer Cecilia Jonasson.

Jesper Møller peger selv på, at de erfaringer som han har høstet ved at arbejde med kreativitet hos Uncle Grey, styrker ham i at skulle arbejde på mediebureausiden igen.

– Den indsigt, som jeg har erhvervet fra at arbejde med kreativitet hos Uncle Grey, har givet mig en langt dybere forståelse og enorm respekt for den kreative side af ligningen og hvor vigtig samspillet mellem kreativitet, mediestrategi og data er for skabe resultater og vækst for kunderne, siger han.

– Det at se, hvad kreativitet kan udrette – hvor meget du kan at flytte et brand ved hjælp af kreativitet og design. Det har virkelig givet mig respekt for håndværket og et indblik i den hverdag kunderne sidder i, hvor det hele skal gå op i en højere enhed, fortæller Jesper Møller og understreger, at han i dag ser sig som en markant bedre rådgiver og sparringspartner end for små syv år siden i kraft af sin indsigt og erfaring med at arbejde med begge sider af marketingdisciplinen.

Den erfaring håber han for alvor at kunne bringe i spil, både internt hos Carat og i samarbejdet med mediebureauets kunder.