Dorte Tandrup er blevet kåret som årets ledertalent. Det skete, da DJØF’s lederpris blev uddelt, skriver Finans.  

44-årige Dorte Tandrup har været Sales & Marketing Director hos Boozt siden april sidste år.

– Det har været et intenst og vildt år for mig. Når man starter et nyt sted, hvor man hverken kender branchen, forretningen eller menneskerne omkring sig, og der så samtidig er så travlt, og væksten er så massiv, er det ekstremt, siger hun til Finans. 

Dorte Tandrup, der er medlem af Dansk Markedsførings bestyrelse, har tidligere haft chefposter hos blandt andre reklamebureauet Nørgård Mikkelsen, TDC og NENT.

Prisen uddeles for at sætte fokus på lederkompetencer og lederkvaliteter, at fremme lederevner, som skaber resultater og vækst i erhvervslivet, at inspirere medarbejdere med ambitioner om at blive ledere og at synliggøre topledertalenter fra erhvervslivet.

Henrik Funder, der er formand for DJØF Privat, gav ved prisoverrækkelsen Dorte Tandrup følgende ord med fra juryen:

– Autentisk, fokus på at sikre rette rum og rammer for at dine medarbejdere kan performe, stærkt fokus på både bundlinje og det mere langsigtede. Og ikke mindst ydmyg omkring din rolle som leder. Prisen er meget velfortjent!

Det er femte gang prisen uddeles. De andre nominerede i år var Henrik Luxhøj, adm. direktør hos Elis, og Michael Kolbæk, Head of Corperate, Tryg.