Til februar åbner Heartbeats en afdeling i Berlin, hvorfra der skal produceres podcasts til det tyske marked.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

– Tyskland er et spændende marked for os, fordi podcasts er i rivende udvikling, og især den yngre målgruppe har taget formatet til sig, siger stifter og CEO, Le Gammeltoft, i meddelelsen.

Ifølge pressemeddelelsen viser et studie udgivet i oktober 2019, at tyskerne er storforbrugere af lyd, og at især den traditionelle radio har høje lyttertal i Tyskland, hvor mange lytter med i eksempelvis bilen. 

– Følger Tyskland samme kurve som herhjemme, så vil lyttertal og målgruppe kun stige i de kommende år. Desuden er Tyskland i høj grad styret af public service-kanaler og selskaber, der producerer til de kanaler, hvilket er med til at presse priserne op, som vi også tidligere har set det i Danmark. Vi har derfor mulighed for at være med til at disrupte markedet og være med i opstarten – ligesom vi har været det i Danmark, siger Le Gammeltoft.

Det oplyses, at Heartbeats Agency kommer til at ligge i Gartenstrasse i bydelen Mitte og vil bestå af et lille team af både lokale og danskere med indblik i tysk kultur og sprog.

Heartbeats blev stiftet i 2014 af Le Gammeltoft. I oktober 2019 købte Aller Media 80 procent af selskabet.