Nu nærmer det nye år sig med stormskridt, og det er blevet tid til at gøre status over 2014.

Det gælder også her på markedsforing.dk, hvor vi nu kan præsentere de 10 historier, der blev læst mest i det snart forgangne år.

Årets mest læste historie – den er i øvrigt læst over dobbelt som flittigt, som de næste på listen – er mindeordet om vores dybt savnede veninde, kollega og samarbejdspartner Line Buch Willadsen, der alt for tidligt gik bort.

Derudover er det bemærkelsesværdigt, at hele to historier om AIDA-modellens eksistensberettigelse i dag er med på listen.

Det vidner om – hvilket vi også kan se af de daglige læsertal – at historier, der tager fat om den digitale udviklings indflydelse på såvel den teoretiske som den praktiske re-definition af marketingdisciplinen både interesserer og engagerer jer, kære læsere.

Endelig præges listen af historier om kampagner, der har været så specielle og interessante, at de allerede ved introduktionen vakte opmærksomhed i marketing-Danmark, mens lister over vindere eller shortlister ved årets store danske award-shows selvfølgelig også er sikre læserhit.