”Jeg tog ansvar for mig selv.”

Sådan lyder det fra Jonathan Lang på spørgsmålet: Hvad er det allervigtigste, du fik ud af din karrierepause?

I seneste udgave af Markedsførings podcast Indsigten har vært Emil Nørlund besøg af Jonathan Lang og Marianne Sommer, der begge har prøvet at tage en karrierepause, en tendens der er vokset på bagkant af corona-pandemien. For begges vedkommende har det haft en stor indvirken på deres privat- og arbejdsliv.

Både 43-årige Jonathan Lang og 58-årige Marianne Sommer har haft ledende stillinger indenfor marketing og kommunikation, men følte en utilfredshed med deres arbejdstilværelse.

I dag er begge selvstændige, og Marianne Sommer har som led i hendes nye, friere freelance-liv også flyttet sit arbejdsliv delvist fra København til Klitmøller, så hun kan dyrke sin nyfundne passion for at surfe.

”Jeg føler mig så lykkelig, når jeg ligger ude på mit surfboard, kigger ud over horisonten og er en del af naturen,” siger hun i podcasten

I podcasten giver Jonathan Lang og Marianne Sommer deres bud på, hvordan man mærker efter, og får modet til at komme ud af sin comfort zone og – måske – sætte karrieren på pause, hvis det er det rigtige for en.

Men hvad får egentlig en til at tage en karrierepause, hvordan føles det, og hvad får man ud af det – og kan man egentlig bruge det til noget – også i længden? Alt det får du svar på i denne episode af Indsigten, som du kan finde hos Apple PodcastPodimo eller Spotify.  

Hvis du har gode idéer til andre emner, du synes bør tages op i Indsigten, kan du skrive til vært Emil Nørlund på en@markedsforing.dk eller på redaktion@markedsforing.dk. Skriv INDSIGTEN i emnefeltet. 

Du kan høre episoden “Karriere på pause” direkte i playeren nedenfor.