Headhunterbureauet Marcher Markholt, der har specialiseret sig inden for blandt andet marketing, stiller nu freelance-platformen Free Agents™ gratis til rådighed indtil juli. 

– I Marcher Markholt mærker vi selvfølgelig som nogle af de første, at jobmarkedet lige nu er frosset til, og det må forventes at man i nogen industrier, desværre vil se en stigning i ledigheden blandt dygtige profiler og talenter, siger partner Klaus Markholt-Hansen. 

Han tilføjer:

– Freelancere, der har været tilknyttet de samme virksomheder og brancher, har måtte sige farvel til igangværende og kommende opgaver og har lige nu meget tid til overs og er klar til at kaste sig over nye projekter, og kan træde til med kort varsel.

Free Agents™ blev lanceret sidste år, og der er i dag godt 1.200 freelancere ”i folden”, oplyses det. 

Klaus Markholt-Hansen mener videre, at det samtidig er ”tydeligt, at fleksibilitet og tilpasningsevne er blevet helt afgørende parametre for virksomheder, der vil klare sig så uskadte gennem krisen som muligt.” 

– Det handler både om at geare sig til en efterspørgsel, der kan stige og dykke med kort varsel, om hurtigt at kunne lukke nogle af de huller, en pludselig reorganisering kan føre med sig, og måske endda at teste nye team-sammensætninger af. Vi ser, at en del af disse virksomheder akut har behov for ekstra hænder, men tøver med at fastansætte, fordi de ikke ved, hvordan behovet ser ud på sigt, siger Klaus Markholt-Hansen og fortsætter: 

– Denne ”deadlock” vil vi i Marcher Markholt gerne give vores beskedne bidrag til at løse op for. Derfor har vi besluttet at lette adgangen til dygtige freelancers som marketingkonsulenter, UX’ere, AD’er, projektledere, udviklere, konceptudviklere, videografer, copywriters og mange flere, ved at lade virksomheder bruge Free Agents™ gratis indtil 1. juli.