Aarstidernes marketingchef og chef for e-commerce, Stine Påskesen, har sagt sit job op. Det skriver hun i et opslag på LinkedIn.

Stine Påskesen har valgt at sige farvel til jobbet hos Aarstiderne, fordi hendes mand har fået et nyt arbejde i en it-virksomhed i USA. Ifølge Stine Påskesen skal familien flytte til USA i cirka to år.

“Lige nu og hér er det i hvert fald min tur til at trække stikket og snuppe en lille pause fra hamsterhjulet – og dét glæder jeg mig helt vildt til,” skriver Stine Påskesen på LinkedIn.

Stine Påskesen takker på LinkedIn sine kolleger i Aarstiderne for at have skabt “en helt igennem fantastisk arhejdsplads. Aarstiderne har virkelig fat i det helt rigtige, og fagligt kunne jeg ærligt talt ikke forestille mig et bedre sted at slå mine folder,” skriver hun.

Stine Påskesen har været marketingchef i Aarstiderne siden maj 2021. Inden da har hun blandt andet været Country Manager i Goodiebox.

Markedsføring har tidligere interviewet Stine Påskesen om hendes arbejde i Aarstiderne, hvor hun blandt har været med til at få Aarstiderne ud at leve fysisk med Gårdbutikker og lignende. Her forklarede hun, at passion er en stor drivkraft i hendes arbejde.

“Jeg har en cirkushest inden i mig, som gør, at jeg har svært ved at skille mit personlige liv fra mit arbejdsliv. Jeg vil ikke bare sælge et produkt eller generere profit, men være en del af et univers. Måske er det alderen, men jeg vil have, at mit arbejde går i blodet på mig. Det gør det her,” lød det fra Stine Påskesen.