Unilever lancerede tidligere på året en ny AXE Black-duftserie i samarbejde med artisterne Hedegaard & Brandon Beal.

Omdrejningspunkt for samarbejdet var en musikvideo, der dels skulle promovere artisternes dengang nye udspil “Smile and Wave” og dels fungere som reklamefilm for Unilevers AXE Black-duftserie på tv, i biografen og på sociale medier.

Kampagnen har udmøntet sig i den hidtil bedste lancering af en AXE-duftserie i Danmark, hvor duftserien i dag er den bedst sælgende duftserie i AXE-produktporteføljen.

– Vi er utroligt stolte af vores samarbejde med Hedegaard & Brandon Beal. Det er første gang, vi er indgået i et kommercielt partnerskab med musikartister, men vi har oplevet at det rette match mellem brand og artister kan løfte begge parter til nye højder, fortæller Martin Delin, Nordic Brand Manager for AXE og fremhæver, at brandets og artisternes fælles målgruppe har sikret et langt mere troværdigt og relevant aftryk for begge parter.

Derudover er det værd at nævne, at den kombinerede reklamefilm og musikvideo blev instrueret af den anerkendte reklamefilminstruktør Michael Spooner og produceret i samarbejde med produktionsselskabet U Itch I Scratch.

Bag eksekveringen af kampagnen står bureauet STEPitUP, der har stået bag lignende samarbejder mellem Sloggi og Kylie Minogue, Schweppes og Medina samt Dali og Lukas Graham.

Ifølge ejeren af bureauet, Hanna Lindskov vinder partnerskaber mellem virksomheder og musikbranchen hastigt frem i øjeblikket.

– Vi oplever, der er stor interesse fra erhvervslivet for partnerskaber med musikartister, da det giver dem en unik kanal til at differentiere sig fra sine konkurrenter og indgå i en ny dialog med sine fans gennem artisten, forklarer Hanna Lindskov.

– I kampagnen for AXE brugte vi bl.a. Hedegaard & Brandon Beals tour til produktsampling, så alle gæster fik udleveret et produkt ved udgangen fra koncerten. Det gav dermed brugerne mulighed for at sætte lighedstegn mellem band og brand, slutter Hanna Lindskov.

Se den kombinerede musikvideo og reklamefilm herunder.