MediaCom har vind i sejlene i Aarhus: Både når det gælder tilgang af nye kunder og nye kompetencer.

Og nu er bureauet klar til at præsentere en ny ledelse, efter at den tidligere adm. direktør Annette Bach i august rykkede til Datagraf Communications – og den består af tre stærke profiler.

Ny Managing Director på bureauet bliver Mark Dissing Bækgaard – og han må siges at have gjort lynkarriere, idet han kom til MediaCom i foråret som Digital Director fra tech start-up’en Lunar Way. Før det var han syv år hos Dentsu Aegis Network.

Ud over Mark Dissing Bækgaard består den nye MediaCom Aarhus af:

–  Thomas Søby Eskildsen, der tiltræder som Chief Client Officer og får ansvar for at udvikle kundeporteføljen i Aarhus samt ansvaret for plannerstaben. Han har 12 års brancheerfaring, hvoraf han de seneste fem år har spillet en central rolle hos MediaCom Aarhus.  

– Jakob Korsgaard som Chief Commercial Officer, der – som Markedsføring omtalte i sidste uge – netop er kommet til MediaCom fra Dentsu Aegis Network i en ny national rolle.

Høje forventninger
Om den nye Aarhus-ledelse hos MediaCom siger Morten Kristensen, der er adm. direktør for MediaCom Danmark:

– Der ligger både en fornyelse og en fortsættelse i udnævnelsen af disse tre. Opgaven for den nye ledelse bliver – sammen med resten af kollegerne – at videreføre det, jeg uden tøven vil kalde en succes i Smilets By. Kunderne høster frugten af de integrerede kompetencer, og jeg har høje forventninger til det kommende år, siger han.

Og forventningerne ser den nye ledelse frem til at indfri:

– Det er en drømmeposition. En afdeling med skønne mennesker, høj faglighed og masser af fart på. Jeg ser et kæmpepotentiale i at tilføre den nuværende mediebureaubranche en god gang innovation på alle fronter. Så jeg kan godt garantere, at vi kommer til at trykke speederen i bund, siger Mark Dissing Bækgaard, der suppleres af Thomas Eskildsen:

– MediaCom Aarhus har været igennem en meget positiv udvikling de seneste år, som både er defineret af god tilgang af nye kunder og en høj faglig kvalitet i vores rådgivning. Vi står stærkt i Aarhus og er klar til at skabe endnu flere unikke løsninger, som gavner vores kunders forretning.

Da Mark Dissing Bækgaard tiltrådte i foråret, var der i MediaCom og GroupM i Aarhus 16 digitale specialister – og 23 medarbejdere i alt.

I dag er tallene 19 digitale specialister – og 27 medarbejdere i alt.