Peter Goll og Malou Erritzøe indtræder nu i direktionen af Oxymoron Communications (OXY), der er stiftet af Kresten Schultz Jørgensen.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

Mens Malou Erritzøe har været daglig leder på bureuaet siden maj 2019, indtræder Peter Goll nu som partner og kommerciel direktør.

Udvidelsen af ledelsen sker for ”at styrke seniorrådgivning og virksomhedens samlede ledelseskraft i alle gruppens virksomheder” – OXY, der har fokus på strategi, analyse og PR/PA, Roxy, der har fokus på digitale kampagner, og ComNordic, der har fokus på fællesnordiske projekter.

Det oplyses, at Peter Goll overfører alle aktiviteter fra sit nuværende rådgivningsselskab GOLL IMPACT til OXY.

– Peter er efter min mening en af de skarpeste rådgivere i Danmark. Han har den kommercielle erfaring, der skaber relevans for kunderne, og han har ført drevet et PR-firma på højeste hylde. Og så har vi kendt hinanden gennem tyve år. Det giver en sikkerhed i rollefordelingen og en respekt begge veje, siger Kresten Schultz Jørgensen i pressemeddelelsen.

Han tilføjer:

– Med vores nye ledelse går vi ind i et nyt kapitel. Malou er allerede en del af OXY’s rygrad. Peter tilfører os et nyt DNA og styrker vores sans for kundernes forretning.

Peter Goll er 46 år og har været kommunikationsrådgiver i mere end 25 år, hvor han har arbejdet for en række danske og internationale selskaber.

Derudover har han været rådgiver for Morten Bødskov (S) og for SF’s Holger K. Nielsen, ligesom har har været CEO for Geelmuyden Kiese i Danmark. Inden han stiftede GOLL IMPACT var han kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne.

Om sin nye rolle siger Peter Goll:

– Jeg har altid synes, at Kresten har skilt sig ud i kommunikationsbranchen med sine egne og unikke standarder. Vi har i flere år talt om at lave et bureau, der er mere end bare kommunikation. Et bureau, der ser det som sin fornemste opgave faktisk at sætte sig reelt ind i forretningen og driften af de virksomheder, som vi arbejder for. OXY har allerede fået en helt unik position, og jeg glæder mig til at blive en del af et hold, der uden tvivl vil sætte nye standarder både i Danmark og Norden.

Falck-sagen

Undervejs i sin karriere har Peter Goll også fået ridser i lakken. Blandt andet var han, da han var ansat i Falck, involveret i selskabets sværtekampagne mod konkurrenten BIOS.

– Jeg har begået fejl – og beklager min egen andel i sagen. Jeg har lært meget af den – og har siden i mit arbejde haft et stort fokus på at tage læringerne med mig og sikre i mit arbejde, at integriteten altid er med. For hvis først den er tabt, så er det hele tabt – som denne sag meget tydeligt viser. Det jeg har lært meget af og vil aldrig gentage, skrev Peter Goll på Facebook, da sagen kørte i medierne i februar 2019.

Om sagen siger Kresten Schultz Jørgensen i dag:

– Sagen har mange involverede og hele branchen har igennem fem år lært af den, og det er godt. Det har desuden aldrig været mit synspunkt, at primært Peter Goll burde bære ansvaret for den sag. Når det er sagt: Peter er efter min bedste vurdering en af de to til tre bedste kommunikations-rådgivere i Danmark.

Malou Erritzøe er 49 år. Hun er cand.mag. i kunsthistorie/moderne kultur og bach.jur. og har mange års erfaring med kommerciel ledelse inden for kunst- og kulturverdenen, samt som selvstændig gallerist og kunstkonsulent, oplyses det.

Desuden tilknyttes Søren Thure Milkær, der i flere år har været klummeskribent på markedsforing.dk, som Creative Content Director.

Kresten Schultz Jørgensen oplyser, at OXY kom ud af regnskabsåret 2020 “med en mindre omsætning og et mindre overskud end budgetteret, men dog positivt resultat på 200.000 kroner,” ud af en omsætning på 8,5 millioner kroner.

Han oplyser videre, at Peter Goll og han bliver majoritetsejere i det nye setup. Dog har Kresten Schultz Jørgensen en “founding father-prioritet.”