Der er gang i forretningen hos Radius Kommunikation, der kom ud af 2017 med det stærkeste resultat i bureauets 15-årige historie.
 
En del af fremgangen skyldes flere opgaver for internationale virksomheder, der løses enten af bureauet selv eller ved hjælp af partnere i Worldcom Public Relations Group.
 
Det er et globalt partnerskab mellem uafhængige kommunikationsbureauer i 49 lande verden over. Udviklingen får nu den konsekvens, at Radius Kommunikation fremover blot hedder Radius.
 
– Vi har altid heddet Radius og er glade for navnet, som fortsat indkapsler, hvem vi er, og hvad vi vil, siger Asbjørn Haugstrup, CEO hos Radius.
 
– Flere internationale opgaver for store kunder som Arla, momondo, Berendsen og Microsoft giver dog anledning til at se tingene i et nyt perspektiv, og her giver det langt mere mening, at vi blot hedder Radius, fortsætter han.
 
Radius fik i øvrigt en navnebror i april 2016, da det daværende DONG Energy, nu Ørsted, omdøbte eldistributionsselskabet i København, Frederiksberg og på Nordsjælland til Radius Elnet.
 
Det har imidlertid ikke givet anledning til nye overvejelser på navnefronten, fortæller Asbjørn Haugstrup.
 
– Ørsteds beslutning om at ”føde” en ny Radius for et par år siden ændrer ingenting. Vi oplever ikke, at det giver problemer, siger han.
 
Et bredere strategisk fokus
 
De senere år har Radius som nævnt løst opgaver for flere internationale kunder. Det har dækket alt fra klassisk rådgivning over stakeholder management til udvikling af kernefortællinger og content marketing-platforme på tværs af europæiske markeder.
 
– Vi hjælper vores kunder med at være relevante ude i verden og i Danmark. Opgaverne spænder vidt – både fra rådgivning om, hvordan de arbejder med globale stakeholdere til, hvordan de udkommer på flere kanaler, fx gennem PR, siger Asbjørn Haugstrup.
 
Han kan også fortælle, at Radius bruger en del kræfter på at hjælpe kunderne med udvikling og forankring af salgsrettede strategier på tværs af landegrænser.
 
– Vi kan se, at det sammen med den rigtige eksekvering på tværs af kanaler og markeder skaber spændende leads og resultater for vores kunder.
 
– Derudover har vi over en årrække arbejdet med et internationalt analyse-setup, som har gjort os i stand til at levere værdifuld indsigt til globale kunder. Den del af vores forretning er helt afgørende for vores rådgivning på tværs af grænser, slutter Asbjørn Haugstrup.