Efter stoppet som direktør i det digitale bureau Adapt og tre måneders pause har Rikke Frelle nu landet et nyt job.

Rikke Frelle skal fremover være Managing Director i bureauet Impact Commerce. Det skriver hun på LinkedIn.

Og det er en opgave, hun ser frem til.

“Jeg drømte om et job i en virksomhed, hvor jeg både kan lære og bidrage, en arbejdsplads med inspirerende ambitioner, sunde værdier, udfordrende opgaver og dygtige kolleger. Det fandt jeg hos Impact,” skriver hun.

“I de indledende runder og kaffesnakke har jeg kun mødt søde, sjove og skarpe mennesker. Så nu glæder jeg mig helt vildt til at møde resten af Impact-holdet – og til at blive imponeret af de digitale produkter, de er i gang med at skabe derinde i det hurtigvoksende bureau,” skriver hun.

Markedsføring interviewede også Rikke Frelle, da hun valgte at stoppe i Adapt. Her lød det fra hende, at hun trængte til en ny udfordring.

”Det har været tankevækkende ved at stoppe, hvor meget af min identitet, der er bundet op på det, jeg laver. Og hvordan det er lidt tomt, når Adapt ikke længere er en del af mit liv. Det er nok et meget sundt perspektiv,” sagde hun dengang og tilføjede:

“Det er ikke, fordi jeg skal ud på en stor jordomrejse, som ellers er meget populært for tiden. Men jeg kan mærke, at jeg trænger til at komme ud på dybt vand. Jeg havde ikke noget andet, da jeg sagde op, og det handler også om, at det slet ikke er noget, jeg som leder for Adapt har haft rum til.”