Pia Tandrup, der har en fortid hos Meta og Ogilvy, bliver ny nordisk chef for det amerikanske selskab Snap, der står bag den populære app Snapchat.

Med base i København skal Pia Tandrup lede ansatte i Norge, Sverige og Danmark og være ansvarlig for Snaps forretningsstrategi, salg, drift og vækst i regionen.

“Jeg er meget glad for at blive en del af Snap-teamet i Norden. Jeg har længe beundret virksomheden og Snaps fokus på kreativitet og innovation,” skriver Pia Tandrup i en pressemeddelelse fra Snap og tilføjer:

“Når dette kombineres med et stort publikum, forbrugerindsigt og data, så kan annoncører og partnere skabe reelle forretningsresultater. Jeg ser så meget potentiale for Snap i regionen, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.”

Pia Tandrup har en fortid i reklamebranchen, hvor hun blandt andet har været Client Services Director hos Bates/141 Denmark og dansk landechef hos Ogilvy, før hun i 2019 skiftede til Meta og ligeledes blev dansk landechef.

Hun blev afskediget fra Meta i juni i år, da selskabet, der står bag Facebook, gennemførte en markant fyrings- og sparerunde på sit danske kontor.

Tidligere i år offentliggjorde Snap for første gang lokale brugertal, og der kunne de fortælle, at de har over to millioner aktive brugere på Snapchat i Danmark.