En af den danske reklamebranches markante profiler, Susanne Lund, er trådt ind i ejerkredsen i den danske afdeling af reklamebureauet Crispin Porter Bogusky (CPB), hvor hun samtidig bliver adm. direktør.

Susanne Lund kommer til det kreative bureau fra en stilling som Managing Director for det norske design- og innovationsbureau EGGS i Danmark samt CMO for EGGS Group.

Forinden var hun bl.a. CEO i et af landets største reklamebureauer, Coop-ejede Republica. Før det var Susanne Lund bl.a. mangeårig strategisk direktør i Bates Y&R.

– Vi er afsindigt begejstrede for, at Susanne Lund bliver bureauets adm. direktør, siger Kristoffer Gandsager, kreativ direktør og partner i CPB.

Lund, Gandsager og Godfrey er ejerne

Han var i en kort overgangsperiode eneejer af bureauet, da CPB kom på danske hænder, efter det amerikanske bureaunetværk MDC Partners solgte sin ejerandel i bureauet omkring årsskiftet.

En licensaftale holder dog fortsat familiebåndet stærkt til de øvrige CPB-kontorer rundt omkring i verden.

Kristoffer Gandsager peger også på, at han anser Susanne Lund for at være en af landets stærkeste strateger og en dreven chef.

– Og ikke uvæsentligt: Hun har en naturlig forståelse for det spændingsfelt, CPB arbejder indenfor: Brand creation gennem kommunikation, storydoing og innovation, siger han.

Ejerskabet af CPB Copenhagen bliver fordelt på Susanne Lund, Kristoffer Gandsager og James Godfrey, kreativ direktør, og en af kreatørerne bag massivt prisvindende kampagner som Spies´”Do it for Denmark” og momondos ”The DNA Journey”.

De tre ejere udgør samtidig reklamebureauets daglige ledelse.

Lund: Rart at være tilbage i branchen

Susanne Lund glæder sig til at vende tilbage til branchen, selvom hun betegner tiden hos EGGS – og design- og innovationsbureau-branchen generelt – som spændende og lærerig – og der er meget, hun tager med sig videre.

– EGGS er en kompetent virksomhed, som jeg holder meget af, og begge parter ser da også store muligheder for, at CPB og EGGS kan arbejde sammen i fremtiden, siger hun.

Hvorfor forlader du EGGS?

– Det gør jeg, fordi jeg med CPB har fået en mulighed for at opfylde en drøm om at være med til at forme ens eget brand-bureau sammen med to af landets mest prisvindende kreative, siger Susanne Lund.

– Brandet, de kreative kompetencer og kundekredsen står stærkt, hvorfor bureauet har et stort potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at forløse, slutter hun.