E-handelskæmpen Wupti vender den jyske hovedstad ryggen og flytter til Odense.
– I Wupti ønsker vi hele tiden at gøre vores produkt til det mest attraktive på markedet. Det er afgørende for os, at vi både er de førende på markedet, når det kommer til pris og service. Derfor skal vi som virksomhed konstant udvikle os og positionere os bedst muligt, således at vi skaber et optimalt grundlag for at være vores kunders foretrukne leverandør, lyder det fra virksomheden i en meddelelse til medarbejderne.
– Derfor har vi besluttet, at vi pr. 1. september 2011 flytter vores hovedkontor til Odense. Her vil vi flytte ind på samme adresse som L’EASY, og det vil give os en lang række muligheder for at optimere vores service og prisniveau, når de to virksomheder kan dele hinandens styrker, fortsætter beskeden.
Ifølge Wupti er det som internetbaseret virksomhed helt afgørende, at selskabet hele tiden er bevidst om, hvordan det sikrer konkurrenceevnen, og her giver flytningen til Odense en række væsentlige muligheder for at skabe flere synergieffekter mellem Wupti og L’EASY.
Alle medarbejdere i Wupti vil blive tilbudt at beholde deres jobs og flytte med til vores nye domicil i Odense.
– Vi håber naturligvis, at så mange som muligt af jer medarbejdere, som har været med til at bygge vores virksomhed op til den anerkendelse og status, vi har i dag, vil tage imod tilbuddet og fortsætte hos os i Odense, lyder det i medarbejdermailen.
Adm. direktør i Wupti, Claus Kristensen, fratræder sin stilling i forbindelse med flytningen, men er blevet tilbudt at fortsætte i 3C Groups i en projektstilling. Ledelsen af Wupti vil fremover blive varetaget af L’EASY’s direktion.
– Vi håber, at der vil være opbakning til denne beslutning. Det er jer som medarbejdere, der er kernen i den udvikling, Wupti har været igennem, og derfor er det vores største ønske, at vi kan fastholde så mange af jer som muligt, så vi i fællesskab kan opleve det næste spændende kapitel i Wupti’s historie, siger Peter Gram Møller, marketingdirektør L’Easy, altså til sine medarbejdere.